MHPli Durak Adanada iddialı

MHPli Durak Adanada iddialı
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP adayı Aytaç Durak, Mart seçimleri için yine iddialı konuştu.Abone ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP adayı Aytaç Durak, ''Kentsel dönüşüm benim ihtisas alanıma girer. 25 yıl önce kurayla 100 liraya ev dağıttık'' dedi.

Durak, partisinin Belediye Evleri Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında, bazı vatandaşların ''dün yapılan CHP mi seo tinginde şu ankinden daha az kalabalığın bulunduğunu'' belirtmesi üzerine, ''Zaten orada Adanalılar pek yoktu. Civar illerden gelenler çoğunluktaydı'' dedi.

Aytaç Durak, başkanlık görevine talip diğer tüm adayların, proje sunmak yerine kendisini karalamaya yönelik söylemlerle halkı kandırmaya çalıştığını öne sürdü.

Adaylardan birinin ''yeni sondaj kuyuları açacağı'' yönündeki sözünü hatırlatan Durak, şunları kaydetti:

''Allah aşkına kendisi bilmiyorsa, etrafında bilen birileri de mi yok? Biz bu şehri zorla yer altı sularından kurtardık. Şimdi çeşmelerimizden şişe suyu akıyor.

Diğer bir aday da 'Belediye Evleri'nde kentsel dönüşüm yapacağım' dedi. Ona 'Kendi mesleğinden bahset, bilmediğin işe karışma' derim. Belediye Evleri'nin kurucusu benim. Yeni Adana'nın kurucusu da benim. Kentsel dönüşüm benim ihtisas alanıma girer. 25 yıl önce kurayla 100 liraya ev dağıttık. Yeni Adana, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm uygulamasıdır. Bir şehir çukur ovadan kalktı, kıraç, sağlam zeminli tepelere geldi. Böylece tarım alanları kurtuldu.''

Toplantıya, MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Abdulkadir Üçkardeşler ve İl Başkanı Ahmet Erdoğan da katıldı.



Kategori : GÜNCEL