Total ailesine yeni bir üye daha

  • Ana Sayfa
  • Total ailesine yeni bir üye daha
Total ailesine yeni bir üye daha
500 istasyonda Türk halkını kaliteli akaryakıt ve otogaz ile buluşturan TOTAL Ailesi’ne İstanbul’da yeni bir üye katıldı. Abone ol

Geçtiğimiz yıllardaki büyüme hızını sürdüren TOTAL, 2009 yılında da hem yeni istasyonlar kurmayı, hem de mevcut istasyonları yenilemeyi hedefliyor.

Bu sağlık seo yıl 500. TOTAL istasyonunu açmayı ve daha çok şehir içi ve prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan TOTAL, bu bağlamda İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde yeni istasyonlar kurmayı hedefliyor.

TOTAL’in en yeni hizmet noktası Cebeci Petrol, Küçüksolak Caddesi Kocaeli’nde 2,201 metrekarelik alanda, 13 Mart 2009 tarihinden itibaren müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunuyor. Yusuf Cebeci tarafından işletilen istasyon, bünyesinde zengin ürün gamına sahip 42 metrekarelik WC geçişli market, araç yıkama alanı barındırıyor ve Yakıtmatik ve LPG hizmeti sunuyor .

Dünya’nın beşinci büyük petrol şirketi, Türkiye akaryakıt pazarında önemli bir oyuncu olan TOTAL, ‘Doğru Yerdesiniz’ sloganıyla istasyonlarda müşteriye daha kaliteli hizmet sunulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için istasyon yatırımlarına aynı hızla devam edecektir.



Kategori : EKONOMİ