Bu ped sadece genç kızlara özel

  • Ana Sayfa
  • Bu ped sadece genç kızlara özel
Bu ped sadece genç kızlara özel
Kotex, Türkiye pazarına ilk kez 11-16 yaş aralığındaki genç kızlara özel tasarlanan bir ped satışa sundu. Ürünün klibi ise büyük ilgi gördü. Abone ol

Kağıt ve kişisel bakım ürünlerinde dünya lideri Kimberly-Clark, dünyanın ilk hijyenik kadın pedi markası Kotex ürün ailesine şimdi de genç kızlara yönelik bir ürünü ekledi. Kotex’in Türkiye pazarına sunduğu “KOTEX YOUNG”, genç kız anatomisine uygun ilk ve tek ped olma özelliğini taşıyor.

Ürün yelpazesinde hep farklılığını koruyan Kotex, şimdi de genç kızlara özel olarak hazırladığı Kotex Young'ı Türkiye pazarına sundu. Alanında ilk ve tek olan bu dinamik ürünün hedef kitlesi, Türkiye'de yaşayan 11 - 16 yaş arasındaki 4. ebay 5 milyon genç kız.

Kotex Pazarlama Müdürü Alkım Aytaman, Kasım - Aralık 2007 döneminde yapmış oldukları tüketici araştırmalarının sonuçlarına dayanarak “Türkiye'de 11 – 16 yaş arasındaki genç kızlar kadın nüfusunun yüzde 12.5'ini oluşturuyor. Ülkemizde toplam 23 milyon kadın hijyenik pede ihtiyaç duyuyor. Kotex Young'ın hedef kitlesine her yıl 1.5 ile 2 milyon arası genç kız katılıyor" dedi.

Dünyada 88 yıllık geçmişiyle sektördeki ilklerin altındaki imzanın sahibi KOTEX’in Türkiye Marka Müdürü Eda Hacısalihzade KOTEX Young’ın genç kız beklentilerini dikkate alarak tasarlandığını belirtiyor. Hacısalihzade, pamuksu yumuşak kenarlar ve süper emici merkezi ile KOTEX Young’ın ürün testlerinden aldıkları sonuçların da son derece olumlu olduğuna dikkat çekiyor.

KİTA, GENÇ KIZLARIN ROL MODELİ OLDU

Kotex Marka Müdürü Eda Hacısalihzade Kotex Young’ın simgesi olan Kita’nın genç kızlar arasında büyük ilgi gördüğünü belirterek “Öyle ki, son üç ayda Kita markanın bile önüne geçti diyebiliriz. Internet sitesi kanalıyla milyonlarca genç kıza ulaşan Kita, aslında Kotex Young’ın bir anlamda kanaat önderi. Kita genç kızlarla onların dilinde konuşuyor, kitanindunyasi.com’a her gün binlerce mail yağıyor. Kita bugün samimiyeti, azimle hayallerinin peşinden koşması, dinamizmi ve iyimserliği ile genç kızlarımızın arkadaşı olduğu kadar rol modeli oldu” dedi.

REKLAMI DA ÇOK İLGİ GÖRDÜ

Kotex Pazarlama Müdürü Alkım Aytaman da KOTEX Young’ın Kita ile işbirliği hakkında şunları söyledi:
“Biz Kita’nın Keremcem’le bir şarkı söylemesini ve bir video klip çekmesini sağladık. Şarkının sözlerini Keremcem, Kita için yazdı, düzenlemesini Aykut Gürel, bestesini ise Kotex reklam jingle’larını da yapan Berke Taşar yaptı. Daha önceki internette çok istek alan Kotex reklam müzikleri gibi Kita’nın Keremcem’le söylediği “Hayallerin Peşinde” şarkısı da çok ilgi gördü. Biz bunu reklâmda da kullandık. Şu anda genç kızlar 3663’e mesaj göndererek Kita’nın şarkısını, duvar kâğıdını cep telefonlarına da indirebiliyorlar.”



Kategori : SAĞLIK