Meteorolojiden Erzuruma uyarı

Meteorolojiden Erzuruma uyarı
Meteoroloji yetkilileri yağışlı hava, kar erimeleri ve kuvvetli rüzgarın etkisiyle çığ ve sel baskını olabileceği uyarısında bulundu.Abone ol

Meteoroloji yetkilileri yağışlı hava, kar erimeleri ve kuvvetli rüzgarın etkisiyle çığ ve sel baskını olabileceği uyarısında bulund liposuction turkey prices u.

Erzurum Vali Yardımcısı Nurullah Aktaş imzasıyla yapılan yazılı uyarıda, kuvvetli rüzgarın etkisini cumartesi günü akşam saatlerine kadar sürdürmesinin beklendiği belirtildi. Yağışların karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise fırtına şeklinde olacağı ifade edilerek, kar yağışı ve güneybatı yönlü rüzgarların sıcaklığı artıracağı tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların artması ve yağışların da etkisiyle sel ve çığ oluşabileceği, ani sıcaklık düşüklüklerinden dolayı buzlanmaların olabileceği hatırlatılarak, vatandaşların özellikle de sürücülerin dikkatli olması istendi.

Sıcaklıkların mevsim normalleri üstünde olacağını belirten yetkililer, kuvvetli kar erimeleri, soba zehirlenmeleri, çatı uçmaları, sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.



Kategori : GÜNCEL