İlk yemeğini 10 yaşında yedi

İlk yemeğini 10 yaşında yedi
Ailesi 10 yaşına kadar tüple beslenen ve normal yollarla hiç bir şey yiyemeyen bu kızı şimdi durdurmak istemiyor...Abone olİNTERNETHABER

Tia-Mae, tam 10 yıldır normal yollardan yemek yemeyi reddettiği için tüple besleniyordu. 10 yıl sonra ise, ailesini hem çok şaşırttı hem de çok sevindirdi.

Uzmanlar tarafından defalarca tedavi altına alınan, hatta İsviçre' nevada seo deki özel bir kliniğe yatırılan küçük kız, kesinlikle normal ağız yolu ile yemek yemeyi reddediyordu.

44 yaşındaki annesi Sue McCarthy, her zamanki gibi yine şansını denemek için bir gün yoğurt uzattı kızına belki yer diye. Ve kızın yemeyi kabul etmesiyle, 10 yıllık işkenceleri sona erdi.

3 ay erken doğan prematüre bir bebek olarak Tia-Mae'nin yemek borusu ile midesi arasında büyük bir boşluk vardı. Ancak kızı yaşatmayı başaran ve bu fiziksel sorunu ortadan kaldıran doktorlar bile, kız büyüdükten sonra, ona normal yollarla yemek yedirmeyi başaramamışlardı.

Fiziksel ve zihinsel olarak hiç bir problemi kalmayan Tia-Mae, bütün uğraşılara rağmen ağız yoluyla yemeyi reddediyordu. Ama aile sonunda şeytanın bacağını kırdı ve küçük kızları artık özellikle sıvı gıdalar başta olmak üzere yemek yemeye başladı.

Şu anda sadece akşamları tüp yardımıyla beslenen Tia-Mae'nin midesi gıdalara iyice alışınca artık bir sorun kalmayacak.

Annesi minik kızının, sonunda diğer herkes gibi dışarda da yemek yiyebileceği ve arkadaşlarıyla bir sorun yaşamadan vakit geçirebileceği için çok mutlu.



Kategori : SAĞLIK