Yiğidolar Sivas türküsüne bozuldu

  • Ana Sayfa
  • Yiğidolar Sivas türküsüne bozuldu
Yiğidolar Sivas türküsüne bozuldu
Saraçoğlu'nda "Sivas’ın yollarına..." türküsü çalındı Yiğidolar bozuldu. Sivaslılar rövanş maçını bekliyor.Abone ol

Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, 'Altında biraz alaycılık var gibiydi. İnşallah biz de onları aynı şarkılarla uğurlayacağız' derken Sarı-Lacivertliler ise, 'Bir art niyet yok. Üzülenler varsa özür dileriz' açıklaması yaptı

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Silis kumu ve Sarı-Lacivertliler'in 3-1 galibiyetiyle sona eren Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçından sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hoparlörlerinden 'Sivas'ın yollarına...' türküsünün çalınmasının yankıları sürüyor.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Bülent Uygun'un maçtan sonra dediği gibi futbolda bu tür esprilerin doğal olduğunu hatırlatarak, 'Ama altında biraz alaycılık var gibiydi. Biz Sivas'a gelen takımlara elimizden gelen misafirperverliği gösteriyoruz. Aynı saygıyı beklerdik. Maalesef olmadı ama büyütülecek bir şey yok. 22 Nisan'da yine aynı olmayacak, inşallah biz de onları aynı şarkılarla uğurlayacağız' diyerek sitemde bulundu.

FENERBAHÇE: ÜZGÜNÜZ

Fenerbahçe resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, 'Sivas'ın yollarına...' türküsünün çalınmasında bir art niyet aranmaması gerektiği belirtilerek, 'Maç sonunda bu şarkının çalınmasının altında, kesinlikle rakip takım yönetici, oyuncu ve taraftarlarına herhangi bir hakaret ya da alay etme gibi bir durum söz konusu değildir ve olması beklenemez. Bu noktada üzülenler varsa da onlardan Fenerbahçe Kulübü olarak özür dileriz' denildi.



Kategori : SPOR