Bana bir şey olursa sorumlu o

Bana bir şey olursa sorumlu o
Tatlıses’le canlı yayında tartışma yaşayan Yıldız Tilbe sahne aldığı Keops'ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Abone ol

Tilbe, “Bana, aileme bir şey olursa bunun sorumlusu Tatlıses’tir” dedi...

Yıldız Tilbe, katıldığı televizyon programında İbrahim Tatlıses ile aralarında yaşanan gerginliğin ardından önceki akşam Etiler Keops'ta sahne aldı. Hayli neşeli seo olduğu gözlenen Tilbe sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TEHDİT ALIYORUM

Ünlü sanatçı şunları söyledi: "Şarkılarımın okunmaması için uyarı gönderdim. Artık onu tanımıyorum. İbo Şov'dan önce kimse beni tehdit etmiyordu artık tehdit alıyorum. Bana ve aileme bir şey olursa o sorumludur. Barışma kesinlikle söz konusu bile olamaz. Gönderdiği tüm eşyaları kendisine geri gönderdim."

MORALİ YERİNDE

Sahnede sevilen parçaları seslendiren Yıldız Tilbe moralli bir halde hayranlarını sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirdi.

TATLISES'İN DAVASINA RET

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Doğtaş firması arasında Kuşadası’ndaki 4 yıldızlı Tatlıses Oteli’nin tefriş ve mobilya işleriyle nedeniyle yaşanan tartışma mahkeme kararıyla yeni bir aşamaya geldi. Tatlıses’in, firma aleyhine açtığı davada ‘menfi tespit ve cezai şart alacağı’ istemi reddedildi.

Şirket avukatı, Tatlıses'in icra takiplerini durdurabilmesi için yaklaşık 1 milyon 500 bin TL ödemesi gerektiğini belirtti. Tatlıses'in avukatı Hayati Şahin ise konuyu temyize götürdüklerini açıkladı.



Kategori : MAGAZİN