Polat Alemdar da fasıl gecesinde

  • Ana Sayfa
  • Polat Alemdar da fasıl gecesinde
Polat Alemdar da fasıl gecesinde
Fasıl Geceleri'nı sızan Zaman yazarı nelerin konuşulduğunu ve kimlerin katıldığını anlattı.Abone ol

Fasıl geceleri çok konuşuldu, yazıldı çizildi. Fehmi Koru'nun organize ettiği gecelere katılan Zaman'dan bir yazar, "kurşunkalem takma" adıyla ayrıntıları yazdı.

Katılan davetliler ve nelerin konuşulduğuna d seo air ilgniç bilgiler aktardı. İlk fasıl gecesi Süleymaniye Camii'nin hemen arkasında, Fetva Yokuşu'ndaki Ağa Kapısı Cafe'de başlamış.

Bilindiği üzere son toplantı Eresin Otel'de yapıldı. Bu toplantıya katılan Aydın Doğan, bir sonraki fasıl gecesinin yapılacağı Hilton'da ev sahipliği yapacak.

Fasılda kesinlikle siyaset konuşulmuyormuş. Bu gecelerin yazılı olmayan kuralı. Sazlı sözlü eğlenceler ve hayata dair sohbetler konuşuluyormuş..

Gecelerin neredeyse tek vazgeçilmez ismi TRT sanatçısı Dr. Adnan Çobanmış.

Fasıl Geceleri'ne sızan yazar, bugüne kadar geceye katılan isimlerden bazılarını saydı. Aralarında rahmetli Hasan Doğan da var. Nicati Şaşmaz (Polat Alemdar) da var.

Fehmi Koru ile beraber Ahmet Ertürk, Nuray Mert, Ahmet Hakan, Elif Çakır, Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert, Cengiz Er, Selahattin Sadıkoğlu, Yasin Aktay ve Erhan Çelik, bu meclisin has müdavimleri. Daha sonra bu halka genişledi.



Kategori : MEDYA