Shellin yeni yağı görücüye çıktı

  • Ana Sayfa
  • Shellin yeni yağı görücüye çıktı
Shellin yeni yağı görücüye çıktı
Avrasya'nın en büyük endüstriyel organizasyonu WIN 09'a Shell Madeni Yağlar yeni ürün ve hizmetleriyle damga vuruyorAbone ol

Shell Madeni Yağlar’ın yeni hidrolik yağı Tellus EE, WIN 09 fuarında görücüye çıkıyor.

Endüstriyel alanda Avrasya’nın en büyük organizasyonu olan ve 7 farklı sektörü aynı çatı altında buluşturan WIN Dünya Endüstri fuarları (World of Industry) 70 ülkeden yoğun katılımla İstanbul’da devam ediyor.

İlk fazı 5-8 Şubat 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen WIN 09’un ikinci fazı Hidrolik & Pnömatik 09 Fuarı 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkez mikro beton uygulama i’nde ziyaret edilebilecek.

Müşteri odaklı ürün portföyü ve nitelikli çalışan kadrosuyla her yıl ar-ge faaliyetlerine büyük yatırım yapan Shell, Hidrolik Teknolojisi’ne yönelik geliştirdiği yaratıcı çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Shell Madeni Yağlar, kullanıldığı makinelerde enerji verimliğini artırması amacıyla özel olarak geliştirdiği ilk hidrolik yağ ürünü Tellus EE’yi de WIN 09 fuarında tüketicilerle tanıştıracak.

Global enerji sorunlarının çözümüne yardımcı olacak ürün ve hizmetler geliştirme misyonuyla yola çıkan Shell, ‘Sorumlu Enerji Geleceği’ konseptiyle kurduğu standıyla 6. salonda katılımcılarla bir araya gelecek.

Tellus: Enerji Tasarrufu Sağlayan Yeni Hidrolik Yağ

Shell’in hidrolik yağ yelpazesine eklediği son teknoloji ürünü Tellus EE, şirketlerin artan enerji maliyetlerini düşürmek üzere formüle edildi. Benzersiz ve patentli bir katkı teknolojisi içeren Shell Tellus EE, enerji verimliliğini artırarak şirketlerin hidrolik ekipmanlarında enerji tüketimini %8'lere varan ölçüde düşürüyor.

Shell Tellus EE ekipmanlarda yüksek aşınma koruması, paslanma direnci, süzülebilirlik ve hidrolik kararlılık sağlaması hedefiyle hazırlandı. Enerji maliyetlerini düşüren Shell Tellus EE hidrolik yağı, aynı zamanda işletmeler açısından bakım aralıklarının uzaması, daha uzun parça ömrü ve daha kısa hizmet dışı kalma süreleri gibi çok önemli faydalar da sağlamaktadır.

İmalat endüstrisinin buluşma noktası olan WIN Fuarları yeni ürün ve hizmetlerin sergilenmesinin yanı sıra imalat endüstrisinin sorunları ile çözüm önerilerinin tartışılmasına yönelik önemli bir platform sağlıyor. Yoğun yurtdışı katılım özelliğiyle katılımcılarına ihracat olanakları sağlayan WIN fuarları, Avrasya ve Ortadoğu bölgelerinin en büyük sanayi platformlarından biri olma özelliğini koruyor.



Kategori : EKONOMİ