Garantiden bulbana hizmeti

Garantiden bulbana hizmeti
“Garanti BulBana” servisiyle en yakın Garanti Paramatik ve şubelerini bulmak, Turkcell’lilere daha kolay!..Abone ol

Garanti Bankası’nın Turkcell’in konum bazlı servis altyapısını kullanarak geliştirdiği “BulBana” servisi ile Garanti müşterisi olsun veya olmasın, cep telefonlarından wap.garanti.com.tr adresine giren Turkcell aboneleri, bulundukları adresi belirtmeden, kendilerine en yakın Garanti Paramatik ve şubelerinin listesine doğrudan ulaşabilecek.

wap.garanti.com.tr’nin ana sayfasında ATM/Şube menüsü altında yer alan BulBana adımına tıklayan Turkcell aboneleri, Turkcell konum bilgisi alt hipnoz tedavisi yapısı sayesinde, o anda bulundukları noktaya en yakın Paramatik ve Garanti şubesinin yerini öğrenebilecek. Yeni hizmet sayesinde, Garanti müşterisi olan ya da olmayan tüm Turkcell müşterileri, Paramatik ve şubelere kolayca ulaşarak, kartlı/kartsız birçok işlemi gerçekleştirebilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, “Mobil bankacılık alanındaki yeniliklerimizle müşterilerimize yakın durarak, nerede olurlarsa olsunlar ihtiyaçlarına uygun online çözümler üretmeye devam ediyoruz. Şimdi de Turkcell ile yaptığımız işbirliği sonucunda, BulBana servisi ile kullanıcıların bulundukları yerde, kendilerine en yakın Garanti Paramatik ve şubelerini bulmalarını sağladık. Garanti Bankası bu alanda da bir ilke imza atarak, 150.000 Garanti Cep Şubesi kullanıcısıyla birlikte, tüm Turkcell abonelerine hizmet götürmeyi hedefliyor. Lokasyon bazlı servislerin daha da yaygınlaşmasıyla, buna benzer online ve mobil danışmanlık hizmetlerimizden her geçen gün daha fazla kullanıcıyı yararlandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda Türkiye’de yine bir ilke imza atmamızı sağlayan Turkcell’e, işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Turkcell İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, “Müşterilerimiz mobil durumdayken, bulundukları noktaya göre ihtiyaçları değişebiliyor. Müşterilerimize doğru noktada doğru hizmetleri ulaştırmak ve hayatlarını kolaylaştırmakta konum bazlı hizmetler çok büyük önem taşıyor. Bu sayede, bugün Turkcell aboneleri, en yakın eczane, trafik hizmetleri ve Garanti Bankası şubelerine erişebiliyor. Turkcell müşterileri yakın bir zamanda hayatlarını kolaylaştıracak farklı ve yeni hizmetlerden de faydalanabilecek. Garanti Bankası’na konum bazlı servislerdeki vizyoner tutumundan ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.



Kategori : EKONOMİ