Kocaya işkence karısına tecavüz

  • Ana Sayfa
  • Kocaya işkence karısına tecavüz
Kocaya işkence karısına tecavüz
Olay yeri Ankara... 5 zorba bir eve girdi... Kocasının yanından eşini silah zoruyla kaçırdılar. Ormanlık bir yere götürüp tecavüz ettiler!Abone ol

Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde 5 zorba, evine girdikleri 35 yaşındaki M.S. adlı kadını kocasının yanından silah zoruyla kaçırıp ormanlık alana götürerek defalarca tecavüz etti. M.S.'nin şikayeti üzerine yakalanan 5 şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Çankaya İlçesi'nde, M.S.'yi akşam saatlerinde evine giderken takip eden 5 ki Kumlama kumu şi, kadının içeri girmesinin ardından evinin zilini çaldı. Kapıyı açan M.S., karşısında tanımadığı 5 erkeği gördü. Silah zoruyla eve giren Kıyasettin C., Fatih G., Savaş G., Nihat C. ve İsa M., şoke olan M.S.'nin yanında bulunan ve kimliği açıklanmayan kocasını öldüresiye dövdü. Kocasının ellerini ve ayaklarını bağlayan 5 kişi, M.S.'yi de evden çıkartıp araca bindirerek ormanlık alana götürdü.

5 zorba, ormanlık alana götürdükleri M.S.'ye burada sırayla tecavüz etti. M.S.'ye defalarca tecavüz eden ve işkence yapan 5 zanlı, perişen haldeki kadını hava karardıktan sonra ormanlık alanda bırakarak kaçtı. Genç kadının üzerindeki değerli eşyalarını da gasp eden zorbalar, daha sonra kaçıp ortadan kayboldu.

OTOSTOP YAPARAK KARAKOLA ULAŞTI

Ormanlık alandan çıkarak yol kenarına ulaşan M.S. buradan otostop yaparak polis karakoluna kadar ulaşarak polis ekiplerine başından geçenleri anlattı. M.S.'nin verdiği eşkaller doğrultusunda oluşturulan robot resimler bütün birimlere dağıtıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, robot resimler doğrultusunda çalışma başlattı.

Gasp ve tecavüz suçlarından sabıkası olan şüphelileri takibe alan ekipler sonunda 5 kişiye ulaştı. Yapılan operasyon sonrası gözaltına alınan 5 şüpheli, M.S. ve kocası tarafından da teşhis edildi. 5 şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamalarının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL