Kendini erkek gibi hissediyormuş

  • Ana Sayfa
  • Kendini erkek gibi hissediyormuş
Kendini erkek gibi hissediyormuş
Yaprak Dökümü'nde "Ceyda" rolü ile izleyicinin aklına yerleşen Başak Sayan, kendini erkek gibi hissediyormuş. Nedeni de şöyle anlatıyor. Abone ol

Star TV'de Keyf-i Sibel programına konuk olan Yaprak Dökümü dizisinin 'Ceyda'sı Başak Sayan, hayata erkek gibi baktığını söyledi.

Kitap okumaktan ve proje üretmekten zevk aldığını söyleyen Başak Sayan, "Yemek yapmak bir keyiftir ya benim zevk aldığım şeyler başka. Oturup bir şey üre yağ parçalama tmekten, yaratmaktan, proje üretmekten zevk alırım. Biraz erkek gibiyim galiba" dedi.

Bir röportajında kendisini erkek gibi hissettiğini belirten Başak Sayan, "Çünkü erkek gibiyim de o yüzden. Şunu demek istedim orada, ben hayatta sorunlarla karşılaştığım zaman kadınların yöntemlerini kullanmam, erkeklerinkini kullanırım" dedi.

"Kadın çok naiftir, birisine bir şeyleri yaptırırsınız falan, öyle bir şey yok bende. Herşeyi kendim hallederim" diyen Başak Sayan, erkekçe metodlarını da şöyle anlattı:

"Erkeklerde sadece neden ve sonuç vardır. Arada küçük küçük detaylar yoktur onların bakış açısında. Bende de öyle. Bir olay olduğu zaman benim tepkim nettir. Daha kadınsı yollarla uğraşmam. Bir erkek ne yaparsa aynen o şekilde davranırım.

KENDİMDEN BAŞKA KİMSEYE GÜVENMEM

Hayatta öğrendiği en önemli şeyin kendisinden başka kimseye güvenmemek olduğunu belirten Başak Sayan "Çünkü bir tek kendimi biliyorum ben. Başka kimseyi bilmiyorum. Bu çok acı bir şey aslında. Hayatta birine güvenmek istiyorsunuz ama sizi sizden daha iyi bilen kimse yok. Aileniz bile bir yere kadar bilebiliyor. Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz. Bununla başa çıkabilmek kolay bir şey değil ama farkında olmak, yaşadığın olayların acısını bir parça azaltabiliyor" dedi.

Televizyon Gazetesi



Kategori : MAGAZİN