NBA, Türkiye ofisi açıldı

NBA, Türkiye ofisi açıldı
NBA Türkiye Ofisi'nin tanıtımı, düzenlenen bir davetle yapıldı. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.Abone ol

NBA Türkiye Ofisi'nin tanıtımı, düzenlenen bir davetle yapıldı. İstanbul Les Ottomans Otel'de gerçekleştirilen tanıtım gecesine, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Ligler Direktörü Ali Özsoy, NBA Avrupa İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sophie Goldschmidt, eski NBA oyuncu seo su B.J. Amstrong ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Turgay Demirel, NBA'in, Türkiye'de ve Avrupa'da basketbol için iyi şeyler yapacağına inandığını belirterek, ''Basketbolu geliştirmek isteyen herkese yardıma açığız. NBA'e de bu yolda en büyük desteği vereceğiz'' dedi.

Sophie Goldschmidt de Türkiye'ye neden geldiklerini açıklayarak, ''Basketbolu dünyanın bir numaralı sporu yapmak amacındayız. Basketbol, iyi sporcularla güzelleşiyor. NBA'de her bölgeden çok sayıda sporcu yer alıyor. Biz, Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'un başarılarıyla gurur duyuyoruz'' diye konuştu.

Goldschmidt, NBA olarak Türkiye'de organizasyonlara başladıklarını, gelecek yıllarda çok daha fazla etkinlik gerçekleştireceklerini bildirdi.

B.J. Amstrong ise NBA'de büyük yıldızlar bulunduğunu dile getirirken, Mehmet ve Hidayet'in, bu sezon ''All-Star'' olamasalar da gelecekte çok daha iyi olacaklarına inandığını kaydetti.

Amstrong, İstanbul'a ikinci kez geldiğini kaydederek, ''Çok harika bir kent. Dünyada en sevdiğim kentlerden biri olduğunu söyleyebilirim'' diye konuştu.

Geceye, Chicago Bulls'un dansçıları Luvabulls da renk kattı.



Kategori : SPOR