Ankaralıların hizmetkarlığına talip

  • Ana Sayfa
  • Ankaralıların hizmetkarlığına talip
Ankaralıların hizmetkarlığına talip
MHP Ankara adayı Mansur Yavaş: Ben siz Ankaralıların hizmetkarlığına talibim maaşımı siz vereceksiniz.Abone ol

MHP Ankara adayı Mansur Yavaş "Ben siz Ankaralıların hizmetkarlığına talibim maaşımı siz vereceksiniz." diyerek seçmenlere seslendi.

Gölbaşı ilçesi Park Düğün Salonu'nda partililere ve vatandaşlara hitap eden MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın'ın, ''ikimiz de Ankara'y seo a hizmet ettik, onun için bana oy verin'' demelerinin gerektiğini savundu.

Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Fakat maalesef öyle yapmıyorlar. 'Bana oy vermezseniz karşıdaki gelir' diyerek vatandaşı korkutmaya çalışarak oy istiyorlar. Kendine güvenen insan böyle bir şey yapar mı? Siz size yakışanı seçeceksiniz, en güvendiğinizi seçeceksiniz. Sizler yerel yönetimleri değiştireceksiniz bu seçimlerde. Ben de sizlerin ameleliğine, hizmetkarlığına talibim. Maaşımı sizler vereceksiniz. Belediye Başkanı dahil, personeli dahil, yaptığı yatırımlar dahil bunların hepsinin parası sizlerden çıkıyor. Maaşı veren sizsiniz, yatırımlar için para sizin cebinizden çıkıyor. O zaman 29 Mart günü bizi de sizin yanınızda çalıştırmak için işe alıyorsunuz öyle hesap edin. Eğer 29 Mart günü 5 yıldır yanınızda çalıştırdığınız işçiden memnun değilseniz, devam etmeyecekseniz, 'maaşa zam, işe son' deyip bir başkasını bulacaksınız.''

Seçimi kazanması halinde Gölbaşı'na üniversiteleri getireceğini, öğrenci yurdu kurulacağını ifade eden Yavaş ''Gölbaşı, öğrencilerin gidip gelerek sıkıntı yaşadığı değil, kalıp yaşadığı, yaşamaktan keyif aldığı yer olacak'' dedi.

Kavgayla, gürültüyle işinin olmadığını belirten Mansur Yavaş, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ben Ankara'ya bir fazla nasıl bir şey yapabilirim, bütün enerjimi ben buna harcamak istiyorum. Onun için ben üniversitelerle, meslek odaları ile de işbirliği yapacağım, herkesle iş birliği yapacağız. Memleketi beraber yöneteceğiz. 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum ve 10 yıldır kapımız herkese açıktır, açık olacaktır.''



Kategori : GÜNCEL