Taksiye bin parasını taksitle öde!

  • Ana Sayfa
  • Taksiye bin parasını taksitle öde!
Taksiye bin parasını taksitle öde!
Bu da oldu! bir taksici, kredi kartına taksit uygulaması başlattı. Şoför gidilen mesafenin uzunluğuna göre 5 aya kadar taksit yapıyor!Abone ol

Denizli'de bir taksici, kredi kartına taksit uygulaması başlattı.

İlk defa POS makinesi aldığında, bazı müşterilerinin 'Kredi kartı seo yla neden taksit yapmıyorsun?' şeklindeki esprilerinin kafasına takıldığını belirten Bülent Turan (40), bankaya giderek taksitlendirme uygulamasını başlattığını söyledi.

Turan, "Müşteriler taksitlendirmeyi beğendi fakat sebebini de soruyorlar. Benim için de süpriz oldu, birdenbire aklıma geldi. Sadece şehirlerarası tarifede taksit imkânı veriyorum. Gidilen mesafenin uzunluğuna beş aya kadar taksit yapıyorum." dedi.

Yirmi gün önce İstanbul'a gittiğini anlatan Bülent Turan, "Orada görebildiğim bütün taksilere baktım, böyle bir kampanya ya da uygulama var mı diye. Bugün de Antalya'dan geldim fakat orada da görmedim. İzmir'den taksici arkadaşlarım var, onlardan sorup soruşturdum, yokmuş. Denizli'de zaten böyle bir uygulama yoktu. Kredi kartı vardı fakat ilk taksitlendirmeyi benim yaptığıma inanıyorum." diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL