Doğana küfürü basmış!

Doğana küfürü basmış!
TBMM Kulisinde gazetecilerle tartışan AK Parti'li Fırat, bir gazetecinin elinde tutup tuvalete götürdü! İşte o kriz anları;Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile yolsuzluk düellosuna girdikten sonra AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Dengir seo Mir Mehmet Fırat, gazetecilerle etik tartışması sonrasında, “Ben aynaya içim rahat bakabiliyorum siz gazeteciler bakamazsınız” diye iddialaştı ve bir gazeteciyle ayna karşısına geçti.

“Senin patronun bana 1 trilyonluk dava açtı, patron dalkavukluğu yapma, patronunu bana savunma” dediği Hürriyet Gazetesi muhabiri Süleyman Demirkan’ı elinden tutup, TBMM kulisindeki tuvalete götüren Fırat, gazeteci ile birlikte aynaya baktı.

Aynaya bakıp gazeteciye, “Bak ben çok rahat bakabiliyorum. Çünkü dürüst biriyim. Siz biraz daha bakınca gülmeye başlıyorsunuz…” diye konuşan Fırat, Hürriyet Gazetesi’nin peşine adam taktığını ve günlerce takip ettirdiğini de ileri sürdü.

BEN AYNAYA RAHAT BAKARIM

Fırat TBMM kulisinde kendisine, CHP’li Mehmet Sevigen ile ilgili soru soran gazetecilere, “Siz gazeteciler etik davranmıyorsunuz. Araştırmacı gazetecilik yapmıyorsunuz. Tetikçilik yapıyorsunuz. Araştırmıyorsunuz” benzeri sözlerle eleştiride bulundu.



Kategori : GÜNCEL