Hüsnüden Deniz Seki itirafı!

Hüsnüden Deniz Seki itirafı!
Deniz Seki mahkemeden çıktı ve Şenlendirici'yi görmeden evinin yolunu tuttu. Şenlendirici ise samimiyetle itiraf etti.Abone ol

Birçok badire atlatan Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki aşkı bu virajı alamadı. Önceki gün kokain kullandığı gerekçesi ile gözaltına alınan Deniz Seki serbest bırakıldıktan so vajinismus tedavisi nra Hüsnü Şenlendirici'yi görmeden ailesinin evine gitti. Şenlendirici katıldığı programda "Bir daha barışır mıyız, bilemem” dedi.

AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU

Hüsnü Şenlendirici, önceki gece TV 8'deki Keyfekeder programına katıldı. Niran Ünsal “Sahici” adlı şarkıyı söylemeye başladı. Şarkının sözlerini Deniz Seki yazmıştı ve tam da Şenlendirici'ye uyuyordu. "Eğer birgün fark etmeden, istemeden seni kırdıysam, özrün efendisi en yakınım olur. Gider yoluma devam ederim" sözleri Şenlendiri'yi etkiledi. Şenlendirici'nin gözünden yaşlar süzüldü.

DENİZLE BARIŞIR MIYIZ BİLMEM?

Ünlü klarnetçi, “Kendimi eşekten düşmüş gibi hissediyorum, beni ancak eşekten düşen biri anlar. Biz sanatçı insanlarız. Her şeyi doğru yapacağız diye bir şey yok ama yanlış olan her şeyi düzeltmek elimizde. Deniz'le özel bir durumumuz var ve görüşmüyoruz. Bir daha barışır mıyız, bilemem” dedi.



Kategori : MAGAZİN