CHPnin açılımları seçim yatırımı

  • Ana Sayfa
  • CHPnin açılımları seçim yatırımı
CHPnin açılımları seçim yatırımı
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat milletvekili Bekir Bozdağ, CHP'nin nevruz açılımının, diğer açılımlar gibi seçimlik bir yatırım olduğunu söyledi. Abone ol

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat milletvekili Bekir Bozdağ, CHP'nin nevruz açılımının, diğer açılımlar gibi seçimlik bir yatırım olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Yusuf Başer'in seçim çalışmalarına destek vermek üzere Yozgat'ta bulunan Bekir Bozdağ, CHP'nin yaptığı açılımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçimler yaklaştığı zaman birtakım açılımlarda bulunduğunu belirterek, "Bundan önce bakarsanız, Bosna'ya başör missouri seo tüsü götürmüştü. 3 Kasım'da Yaşar Nuri Öztürk'ü arabanın üzerine çıkarıp ayet, hadis okuyordu. Bir başka açılımı vardı. Kemal Derviş'i yanına alıp başka bir fotoğraf veriyordu. Başörtülülerle yaptığı mücadele ile dünyayı dar eden CHP, seçim yaklaşınca çarşaf açılımı yaparak bir adım attı. Ondan sonra bir bakıyorsunuz CHP Kur'an kursu açılımı yapıyor. CHP'nin tarikatlarla ilgili mücadelesine herkes şahittir. Bir bakıyorsunuz, tarikatçıları yanına alarak bu sefer tarikat açılımı yapıyor. En son yolsuzluk açılımı diye bir açılım yaptı. Nerdeyse her gün bir CHP'li belediye başkanı tutuklanıyor. Türkiye'de CHP'ye ait belediye adeti az, yüzde orana vurursanız neredeyse yüzde 25'inin gözaltında veya yargılanmakta olduğunu görüyorsunuz. Büyük bir yolsuzluk açılımı yaptı, büyük bir iftira açılımı yaptı" ifadelerini kullandı.

CHP'nin en son nevruz açılımı yaptığını da ifade eden Bozdağ, "CHP'nin Türkiye'nin toplumsal sorunlarına bakışı, Güneydoğu'da yaşanan sorunlara bakışı, bu konudaki değerlendirmeleri takip edildiğinde Nevruz açılımının da Kur'an kursları, çarşaf ve tarikat açılımı gibi seçime dönük bir yatırım olduğunu, iyi niyetli bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Bunları halkımız değerlendirecektir. Samimi oldukları takdirde CHP'nin yaptığı açılımlara olumlu yaklaştığımızı ifade ettik. Ama bunun şartı; 29 Mart Pazar'dan sonra da hem Türkiye genelinde hem de TBMM'deki siyasetinde, bu açılımların arkasında adam gibi durması gerekir. Eğer CHP seçimden sonra bunların arkasında durursa, TBMM'de bunun takipçisi, destekçisi oluruz. Vereceği yasal düzenlemelerle bu konularda Türkiye'nin önünü, ufkunu açacak açılımlar yaparsa, o zaman Türk milleti bu açılımların samimi olduğuna, seçime kadarlık bir açılım olmadığına karar verecektir. Benim şahsi kanım, tanıdığımız bu CHP'nin, seçime dönük, milleti aldatma gayretleri
olarak düşünüyorum. Seçimlik bir yatırım olduğunu düşünüyorum, umarım seçimden sonra beni tekzip ederler" şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL