CHPli başkan adayı gençleri dinledi

  • Ana Sayfa
  • CHPli başkan adayı gençleri dinledi
CHPli başkan adayı gençleri dinledi
Seçim çalışmalarında gençlerin düşüncelerine önem verdiğini belirten CHP Belediye başkan adayı Turan Kasımoğlu gençleri toplayarak istek ve düşüncelerini dinledi. Abone ol

Seçim çalışmalarında gençlerin düşüncelerine önem verdiğini belirten CHP Belediye başkan adayı Turan Kasımoğlu gençleri toplayarak istek ve düşüncelerini dinledi.

Parti binasında toplanan gençler Kasımoğlu’na Hopa’da işsiz gençlere iş imkanı sağlayacak bir projesinin olup olmadığını sordu. Bu soru karşın rhode island seo da senelerdir Yer verilediği için çay fabrikasına ait olan makine parçalarının dışarıda olduğunu ifade eden Turan Kasımoğlu şu açıklamayı gerçekleştirdi. ‘ Hopa’da yapmayı planladığım bir çay fabrikasının makineleri şuana dışarıda top sahasında bekliyor. Gençlerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Hopa’da gereken istihdam bu fabrikayla sağlanacaktı. Ama yer verilmedi.



Bu projemizi hayata geçirdiğimiz de gençlerimiz işsiz kalmayacak.’dedi. Hopa’da huzurun sağlanması için nasıl bir çalışma izleyecekleri soran gençler artık Laz Hemşin Poşa gibi ayrımların engellenmesini çünkü bu ayrımın aslında olmadığını sadece birileri tarafından her konun oraya bağlandığını ve kullanılmak istemediklerini belirten gençlere Kasımoğlu’ndan şu cevap geldi. ‘ Böyle düşünmenize çok sevindik çünkü bu ayrımı yapanların amacı bellidir. Hopa kargaşa yaratılmaya çalışılıyor. Gençlerimiz enerjilerini başka yerde harcayamadıkları ve gençliğin vermiş olduğu heyecanla birbiriyle kavga ediyorlar hemen laz Hemşin kavgası olarak adlandırılıyor. Hopa için kafalarda oluşmuş bazı kötü düşünceler var bunları gençlerimizin sayesinde yok edeceğiz. Hopa’da artık bazı şeyler değişecek çağdaş bir Hopa için elele vereceğiz ve bu yenilikte gençlerimiz bayrağı taşıyacak.



Hopa’daki huzuru sağlamak sizin, bizim elimizde bu konuda kararlı olursak başaracağız.’diyen Turan Kasımoğlu Hopa’nın kaybedecek bir 5 senesi daha yok diyerek sözlerini bitirdi.



Kategori : GÜNCEL