Sezer Balıkesirde moral buldu

Sezer Balıkesirde moral buldu
Balıkesir'de halka seslenen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, vatandaşın kavga değil, hizmet istediğini söyledi. Abone ol

Balıkesir'de halka seslenen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, vatandaşın kavga değil, hizmet istediğini söyledi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Cumhuriyet Alanı'nda toplanan mikro beton zemin kalabalığa hitap eden Sezer, siyaseti kavgadan ibaret sayanlara Ayvalık ve Altınova'dan seslendiğini ifade ederek, "Siyaset kavgadır ancak hizmet kavgası, yatırım kavgası, gelişme kavgasıdır. Vatandaşlar artık bu kör dövüşü yapan siyasetçilerden kurtulmak için çıkış yolu arıyor. Çıkışı da buldu. Çıkış demokratik solda. Apaydınlık, halktan yana,
tertemiz demokratik solda. Yoksa ucuz siyasi çekişmeler, oy kapma, koltuk kapma ve orada kalma mücadelesi, çoktan aşılması gereken bir durumdur. Siyaset yapmak isteyenler ve burada gerek yerel gerek genelde hizmet almak isteyenler, hizmet ve projeleriyle milletin önüne çıkmak zorundadır. İşte bizim yaptığımız budur" dedi.


Kavga döneminin geride kaldığını vurgulayan Sezer, "Dünyanın her yerinde savaşlar oluyor. Enerji, petrol kaynakları paylaşılıyor. Bunun kavgası yapılıyor. Oysa bunun en güçlü ülkesi Türkiye'dir. Türkiye bütün bunlara dur diyebilir" şeklinde konuştu.


DSP Lideri Zeki Sezer, konuşmasının ardından DSP Balıkesir milletvekili Hüseyin Pazarcı ve partililerle beraber Ayvalık'a geçti. Burada otobüsten inerek esnafı ziyaret eden Sezer, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sezer, bir vatandaşın, "Lütfen CHP ile birleşin" sözüne karşılık vermeden oradan ayrıldı. Sezer, daha sonra Ayvalık'tan karayolu ile Burhaniye'ye hareket etti.



Kategori : GÜNCEL