Baba kız seçime girdiler

Baba kız seçime girdiler
Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı Erdal İzgi'nin seçim turlarında tanıtımını kızı Menekşe İzgi üslendi. Abone ol

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı Erdal İzgi'nin seçim turlarında tanıtımını kızı Menekşe İzgi üslendi.

Özel seçim kıyafetiyle gün boyu dolaşan, broşür da texas seo ğıtırken kendini tanıtan Menekşe İzgi, “Öncelikle kentimin yararını düşünüyorum. Çünkü Erdal İzgi kent için yararlı bir yöneticidir, iyi bir şanstır” dedi.

DSP'nin tümü bayanlardan oluşan tanıtım ve propaganda ekibinde yer alan Üniversite öğrencisi Menekşe İzgi, farklı bir heyecan yaşadığını söyledi. 10 yıl önce babası Erdal İzgi'nin başkanlığı kazandığı dönemde aktif katılamadığını belirten Menekşe İzgi, bugün ise çağdaş ve örnek bir kampanya çalışması sergilediklerini vurguladı.

Kendisinin gelecekte siyaseti düşündüğünü, bugünkü çalışmaların seçmen davranışı ve yaklaşımını tanımada altyapı oluşturduğunu söyleyen Menekşe İzgi, izlenimini şöyle dile getirdi, "İzmir'in seçmeni sağduyulu ve demokrat yapıda. Yaklaşımları son derece net ve gerçekçi. Kararsızlık göstermiyor. Bu nedenle Erdal İzgi'nin kişisel yapısı ve geçmişteki hizmetlerini değerlendiriyor, takdir ediyor. Bu tablo ise bir genç DSP'li olarak beni mutlandırıyor"



Kategori : GÜNCEL