Bucada trafik sorunu çözülecek

  • Ana Sayfa
  • Bucada trafik sorunu çözülecek
Bucada trafik sorunu çözülecek
MHP Buca Belediye Başkan adayı Selami Budak, Buca'nın öncelikli sorununun trafik olduğunu belirterek, bu sorunu hangi projelerle çzeceklerini anlattı.Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca Belediye Başkan adayı Selami Budak, Buca'nın öncelikli sorununun trafik olduğunu belirterek, NATO-Şirinyer Tansaş, Forbes-Telekom, Çevik Bir Meydanı-Hasanağa Bahçesi arasına yapacakları 3 altgeçitle bu sorunu çözeceklerini söyledi.

MHP Buca Belediye Başkan aday istanbul seo ı Selami Budak, MHP Buca İl Genel Meclis Üyesi adayı Tuncer Kılıç ve Buca Belediye Meclis Üyesi adayı Hakan Serbest ile birlikte, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci'yi ziyaret ederek, projelerini anlattı. Buca'nın öncelikli sorununun trafik olduğunu belirten Budak, bu sorunu 3 altgeçit yaparak kökten çözeceklerini söyledi.

Buca'da yoğun hava kirliliğinin yaşandığını, bu sorunu çözeceklerini ifade eden Budak, "Hava kirliliği sorununu merkezi ısıtma sistemi ile çözeceğiz. 5-7-10 bin konutlu merkezi ısıtma sistemi kurarak, her eve 80 derece sıcak su vereceğiz ve bu konutları ısıtacağız" dedi. Buca'da güvenliği sağlamak için MOBESE sistemi oluşturacaklarını belirten Budak, ilçenin tamamının belediye tarafından izlenir durumda olacağını kaydetti. Budak, üniversite öğrencilerine yönelik içinde sinema ve tiyatro salonlarının bulunduğu, kültürel faaliyetlerin yapılacağı bir gençlik kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi. İlçenin görünen yüzü Çaldıran mahallesini "Buca'nın Bostanlısı" olarak yeniden inşa edeceklerini belirten Budak, Bucakoop'ta, kooperatif ile sakinler arasında yaşanan anlaşmazlıkları çözeceklerini ifade etti. Budak, Buca'nın hizmet alamayan Gediz, Kozağaç, Yeşilbağlar, Göksu, Mustafa Kemal, İnönü, Fırat mahallerindeki imar bozukluklarını düzelterek, burburuyle kavgalı komşuları dostça yaşar hale getireceklerini de sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL