Karşınıza yüzümüz ak çıkıyoruz

  • Ana Sayfa
  • Karşınıza yüzümüz ak çıkıyoruz
Karşınıza yüzümüz ak çıkıyoruz
Aziz Kocaoğlu Torbalı Ayrancılar'daki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açlışta vatandaşlara seslenen Kocaoğlu, "Yatmadık, çalıştık, karşınıza yüzümüz ak çıkıyoruz" dedi. Abone ol

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Torbalı Ayrancılar'daki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açlışta vatandaşlara seslenen Kocaoğlu, "Yatmadık, çalıştık, karşınıza yüzümüz ak çıkıyoruz" dedi.

Torbalı Ayrancılar seçim bürosunun açılışında vatandaşlara seslenen CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm yatırımları belediyenin kendi gücüyle yaptıklarını belirterek, "Görev yaptığımız 5 yılda Türkiye'de, siyasette şaibeler dolaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden south dakota seo böyle bir olay duydunuz mu? Ahbap çavuş ilişkilerine karıştırılmayan siyasetin, bu ilişkilere bulaşmayan yerel yöneticiliğin Türkiye'de örneği olduk. Yatsaydık, çalışmasaydık buraya gelecek yüzümüz olmazdı. Çok şükür sevgiyle karşılanıyoruz" dedi.

Gittikleri ilçe, belde ve köylerde büyük bir sevgiyle karşılandıklarını ve ziyaretlerin mitinge dönüştüğünü söyleyen Kocaoğlu şöyle konuştu: "28 Mart 2004'te Bornova Belediye Başkanı oldum. 70 gün sonra nur içinde yatsın Başkan Ahmet Piriştina'nın vefatıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. 9 ilçenin başkanı iken 23 gün sonra çıkan yasayla 57 belediyenin başkanı oldum. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Biz çok çalışıp bunun altından kalkmamız lazım dedik. Bütün beldelerimizin arazi yollarını, şehir içi yollarını asfaltladık. Su problemlerini çözdük. Torbalı'da 22 kuyunun yarısından fazlasının suyu bitmişti. 48 saat içinde hat döşeyerek ilçeye su getirdik. Aliağa Menderes Hafif Raylı Sistemi'ni Torbalı'ya getireceğiz. Tüm metropolü geziyorum. Çok şükür sevgiyle karşılanıyoruz. Yatsaydık, çalışmasaydık buraya gelecek yüzümüz olmazdı."

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUK"
20 bin çalışanı, 1 trilyon 650 milyon TL'lik yatırımıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ege Bölgesi'nin ekonomisini ayakta tutan en büyük kurumu olduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, gerçekleştirilen yatırımların da belediyenin kendi gücüyle yapıldığını ifade etti. Belediyeye ait hiç bir gayrimenkulü satmadıklarını ve bağış almadıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, belediye başkanlığı görevinini de cesaret ve işbilirlik istediğini dile getirdi.

Yerel seçimlere katılacak hiç bir adayın seçim bildirgesi bulunmadığına da dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, "Biz bir seçim bildirgesi hazırladık. Kentin kalkınması için yapacaklarımızı, vatandaşlara yararlarını, projelerin öncelik sıralamasını ve kaynağını belirledik. Sizlerden destek istiyoruz. Verirseniz de Allah razı olsun. Vermezseniz de Allah razı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı İsmail Uygur ise yaptığı konuşmada, Torbalı ve İzmir'in bütün sokaklarında, caddelerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte çalıştıklarını kaydederek, "Biz 5 yıldır görev yapıyoruz. Yeterli bilgi ve tecrübeye sahibiz. 5 yıl daha size hizmet etmek için sizden görev ve yetki istiyoruz



Kategori : GÜNCEL