Sarışın bir coştu ki!

Sarışın bir coştu ki!
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, Yenişehir semtindeki seçim bürosunun açılışını büyük iddia ile gerçekleştirdi.Abone ol

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, Yenişehir semtindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sarışın, "Bu ilgi gösteriyor ki İzmir'de Taha Başkan, Konak'ta Sarışın Başkan" dedi.

AK Parti Konak İlçe Gençlik Teşkilatı ve Kadın Kolları seçim bürosu açılışını gerçekleştiren AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, seçim bürosu önünde davul ve zu mikro beton zemin rnalarla karşılandı.

Törende yaptığı konuşmada 29 Mart tarihinde bir demokrasi şenliği yaşanacağını belirten Sarışın, "Ben demokrasiyi AK Parti'de gördüğüm için seçimlere AK Parti'nin adayı olarak giriyorum. Doğup büyüdüğüm bu kentte sizlerin desteği ile 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. 10 yıl süre boyunca unutulmayacak hizmetlere imza attım. Bugün sizlerin desteği ile yeniden hizmet etmek adına yola çıktım" diyerek destek istedi.

İzmir'in eskiden Türkiye'nin batıya açılan penceresi olduğunu ancaTürkiye'deki kentlerin çoğunun kentsel dönüşümünü tamamlarken İzmir'in geride kaldığını belirten Sarışın, "Bu kent benim çocukluğumda Türkiye'nin batıya açılan penceresiydi. Uluslararası İzmir Fuarı denildi mi, milyonlar kente akar, esnafın yüzü gülerdi. İzmir canlanır kente bereket gelirdi. Türkiye'deki kentlerin çoğu kentsel dönüşümünü tamamlarken İzmir yerinde saydı. Kent gelişim sıralamasında şimdi 16. sıralara kadar geriledi. Yani İzmir küme düşmemeye oynuyor. Sayın Taha Aksoy ile el ele verip bu kenti geliştireceğimize ve hak ettiği yere getireceğimize, şampiyon yapacağımıza inanıyorum. Sizlerin gösterdiği bu ilgiden sonra artık şunu söyleyebilirim ki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Taha Aksoy, Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın'dır" dedi.

Yenişehir seçim bürosunun açılışının ardından Gürçeşme pazaryerini ziyaret eden Ahmet Sarışın, burada da esnaf ve vatandaşla buluştu. Pazarcıların ve halkın isteklerini dinleyen Sarışın, insanların ilgisizlikten ve mutsuzluktan yakınması üzerine, "Sizleri mutlu edecek projeler bizde. Başkan olduğum zaman daha önceleri olduğu gibi yine sizlerin arasında olacağım. Bu seçimde kendiniz için, İzmir için büyük düşünmenizi istiyoruz" dedi.



Kategori : GÜNCEL