Bahçeli Osmanlı tokadı istedi

Bahçeli Osmanlı tokadı istedi
MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa'da halka seslendi. Hedefinde ise Başbakan Erdoğan vardı. Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine tepki gösterdi.

Bu gezilerin perde arkasında yolluk almak olduğunu iddia eden Bahçeli, "Seçim dönemi olmasa Başbakan'ı görmeminiz mümkün değil, ya havada ya havalalanında, yanında da altı tane gazeteci, dünyayı dolaşıyor. Her gidişte yolluklar alıyor. Maaşı yetmiyor, yolluklarla maaşı kadar daha gelir temin idaho seo etmeye çalışıyor. Biraz da Türkiye'de kal. Biraz da havalanından vatandaşın arasına gir, karayoluyla gez. Uzaktan Türkiye'ye bakmakla kalma. Halkın arasında ol, halkın sıkıntılarına samimiyetle kulak ver. Acaba halk ne durumdadır?" dedi.

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen, "Ülken İçin Yüreğini Koy" mitinginde yağmura rağmen toplanan binlerce partiliye hitap eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a yüklendi. Erdoğan'ın ekonomik krizi algılayamadığını, gerilim stratejisiyle siyaset yaptığını, halkı etnik gruplar olarak göstererek parçalanma zemini oluşturduğunu öne süren Devlet Bahçeli, yüzde 46 artan dolarla zenginler oluştuğunu, işsizliğin her geçen gün arttığını belirtti.

Bahçeli, "Halkı doğru anlayamayan Başbakan'a verilecek en iyi cevap, mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'ye oy vermemektir. Kriz, bir kasırgaya dönüşmüştür, reel sektörü bir anda yutabilir. Acil önlem alınmazsa bütün ülke bu yangının altında kalır." şeklinde konuştu. Bahçeli ayrıca Başbakan Erdoğan'ın siyasi üslubuna da dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan'ın muhalefetin önerilerine kulak tıkadığını, tek adam mantığıyla olaylara yaklaştığını iddia eden MHP Genel Başkanı, bu saltanatın bu şartlarda devam etmeyeceğini, bir Osmanlı tokadı yiyeceklerini savundu.

Başbakan'ın TOKİ'yi siyasete alet ettiğini öne sürerek bu konuda Cumhurbaşkanlığı'nın Devlet Denetleme Kurumu'nu harekete geçirmesini öneren Bahçeli, televizyon kanalları vasıtasıyla sabah akşam Erdoğan'ın propagandasının yapıldığını, bu durumun da aslında halkın beyninin yıkanması olduğunu söyledi.



Kategori : GÜNCEL