DTP Türkiye sevdalısı çıktı

  • Ana Sayfa
  • DTP Türkiye sevdalısı çıktı
DTP Türkiye sevdalısı çıktı
DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, kendi partisinin dışında kalan partilerin Türkiye’yi sevmediğini iddia etti.Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, kendi partisinin dışında kalan partilerin Türkiye’yi sevmediğini iddia ederek, “Türk new mexico seo iye’yi sadece biz seviyoruz” dedi.

Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde Küçük Kırım Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki DTP seçim bürosunun açılışında konuşan Emine Ayna, 29 Mart Seçimleri’nde 2 partinin yarışacağını öne sürdü.

Bu partilerden birincisinin DTP olduğunu söyleyen Emine Ayna, diğer partileri de ‘düzen partileri’ olarak nitelendirdi. AKP’nin, CHP’nin ve MHP’nin Türkiye’yi sevmediğini ileri süren Ayna, “Ne AKP, ne CHP ne de MHP, hiçbiriniz bu ülkeyi sevmiyorsunuz. Bu ülkeyi seven, bu ülke için mücadele eden tek parti DTP’dir” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’taki çıkışını, ‘şov’ olarak nitelendiren Ayna, hükümetin Türkiye’nin kaynaklarını İsrail’e peşkeş çektiğini iddia ederek, “Sen Filistin halkının yanındaysan İsrail’le ticari ve askeri tüm ilişkilerini kesmelisin” diye seslendi.



Kategori : GÜNCEL