Tek mezar iki ceset

Tek mezar iki ceset
Bir aydır kayıp olan 24 yaşındaki Samet Zafer'in öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ayrıntıları da belli oldu.Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 30 Ocaktan beri kayıp olan 24 yaşındaki Samet Zafer'in av tüfeğiyle öldürüldüğü, cesedinin dolu bir mezar kazılmak suretiyle başka bir kişinin üzerine defnedildiği belirlendi.

İnegöl Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle gencin cesedi mezardan çıkarılırken, olayla ilgili 3 genç gözaltına alındı.

İnegöl'e bağlı Yenice beldesi Mümin Gençoğlu Mahallesi'nde oturan Seyhan Zafer'in (24), 30 Ocak akşamı georgia seo kaybolması üzerine, ailesi 31 Ocakta İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulundu.

Gencin son olarak kiralık olduğu belirlenen, içinde 3 gencin bulunduğu 16 F 4595 plakalı otomobilde görüldüğü yönündeki bilgiler doğrultusunda soruşturma başlatan jandarma, soruşturma sürecinde Zafer'in kaybolmadan önce birlikte görüldüğü S.G, E.K. ve R.Y'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu. Gençle ilgili yeterli bilgiye ulaşamayan jandarma, bu arada kiralık aracı da incelemeye aldı.

Araçtan elde edilen bazı belge ve deliller ışığında daha önce ifadesine başvurduğu bazı kişileri dün yeniden sorgulayan jandarma, gencin av tüfeğiyle öldürüldüğünü ve cesedinin Yenice Belde Mezarlığında dolu bir mezarın üzeri kazılmak suretiyle defnedildiğini tespit etti.

Bu gelişme üzerine İnegöl Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle başka bir kişinin yattığı mezarı kazan güvenlik güçleri, Samet Zafer'in cesediyle karşılaştı. Vücudunda “Ateşli silahla yaralanmaya bağlı üç delik bulunduğu” bildirilen Zafer'in cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili S.G, E.K. ve R.Y'nin gözaltına alındığı, zanlıların sorgulamalarının sürdüğü bildirildi.

Bu arada, öldürülen gencin ağabeyi Reyhan Zafer, umutla kardeşinin bulunmasını beklerken ölüm haberini alınca yıkıldıklarını, annesi Dürdane ve babası Hikmet Zafer'in perişan durumda olduklarını bildirdi.

Kardeşinin kimseyle husumetinin bulunmadığını, bu yüzden cinayetin ne amaçla işlendiğini bilmediklerini kaydeden Zafer, “Kardeşimin İ. adlı yakın bir arkadaşı var. Galiba onunla husumeti olan kişiler arkadaşına gözdağı vermek için Seyhan'ı kaçırmış” dedi.



Kategori : GÜNCEL