Öğretmen de bunu yaparsa...

Öğretmen de bunu yaparsa...
Bursa Osmangazi'de bayan öğretmen ortalığı ayağa kaldırdı. İfadesini verdiği polis karakolunda foyası ortaya çıktı.Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde çantasının kapkaççı tarafından çalındığını öne süren öğretmenin yalanı polis merkezinde ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, bir lisede edebiyat öğretmenliği yapan Selva Bircan C. (25), telefonla annesini arayarak Organize Sanayi Bölgesi maryland seo Camisi'nin yanında yürürken çantasının kapkaç yöntemiyle çalındığını öne sürdü.

Genç kızın, arkasından gelen bisikletli bir kişinin başına sert bir cisimle vurarak kolundaki çantasını alıp kaçtığını söylemesi üzerine annesi, ''115 Polis İmdat'' hattını arayarak durumu yetkililere bildirdi.

Selva Bircan C, ihbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçlerine de, annesine anlattıklarını yineledi. Zanlının bulunması için bölgede çalışma başlatan güvenlik güçleriyle birlikte bir süre dolaşan genç kız, daha sonra Emek Polis Merkezi'ne götürüldü.

Genç kızın çelişkili ifadeler vermesinden şüphelenen güvenlik güçleri, bu kişinin yalan beyanda bulunduğunu tespit etti.

ÇANTASINI TARTIŞTIĞI ERKEK ARKADAŞINA FIRLATMIŞ

Selva Bircan C'nin son ifadesinde, içinde nüfus cüzdanı, kredi kartı ve 10 TL bulunan çantasını tartıştığı erkek arkadaşına fırlatarak hızla bölgeden uzaklaştığını, bir süre sonra almak için döndüğünde çantasının yerde olmadığını fark ettiğini söylediği bildirildi.

Genç kızın, ailesinden korktuğu için yalan söylemek zorunda kaldığını itiraf ettiği kaydedildi. Güvenlik güçleri, Selva Bircan C hakkında ''yalan beyanda bulunmak'' suçundan yasal işlem başlattı.



Kategori : GÜNCEL