Seçmen DSPye şaka mı yapıyor?

  • Ana Sayfa
  • Seçmen DSPye şaka mı yapıyor?
Seçmen DSPye şaka mı yapıyor?
DSP lideri Zeki Sezer halkın kendilerine büyük ilgi gösterdiğini savundu. Seçim sonuçlarına ilişkin ilginç bir sözü var.Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''biz hep aramızda konuşuyoruz. Millet bizimle şaka yapmıyorsa 29 Mart Pazar günü bambaşka bir sonuçla karşı karşıya kalacağız'' dedi

Sezer, Aydın ve ilçelerinde yapacağı seçim gezisine çıkmadan Anemon Otel'de gazetecilere, 29 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilerin nokta mitingler yaptığını, kendilerinin ise bütün ülkeyi dolaştıklarını söyledi

20 yıldır siyasetin içinde olduğunu, 1987 yılından beri de tüm seçimleri yaşadığını vurgulayan Sezer, partisine Anadolu'da olağanüstü eğilim bulunduğunu savundu.

Sezer, şöyle konuştu:

''Belli kesimler herhalde AKP'yi ay hawaii seo akta tutmak için olsa gerek, iki partiyi yüklenmiş gözüküyor. AKP'nin alternatifi CHP olarak anlatılıyor. Oysa Anadolu farklı. Trakya'da, Karadeniz'de, Ege'de, Akdeniz'de insanlar artık bu sisteme başkaldırıyor. AKP'den de, Baykal'ın CHP'sinden de bıktığını, yeni bir dönemin başlamasına ihtiyaç olduğunu ortaya koyuyor. Büyük yoksulluk, işsizlik var. Hükümet temsilcileri, Başbakan, sanki bunlar yokmuş gibi başka şeylerle meşgul, oy kapma hevesinde. Bunu yaparken seviyeyi de yerle bir ettiler. Sorunlara çözüm için projesi olmayanlar, bunu hayata geçirecek vizyonu olmayanlar kavga ederek, bağırıp çağırarak oy alma yolunu seçmiş oluyorlar.''

Sezer, artık siyasette 'kayıkçı kavgasını' bir kenara bırakıp icraat yapacak, Türkiye'nin önünü açacak, milletin zenginleşmesini sağlayacak çalışmalara ihtiyaç olduğunu belirterek, ''millet bu kayıkçı kavgasından bıktı, artık icraat istiyor. Onun için DSP'ye olağanüstü bir ilgi var. Ben böyle bir şey görmedim'' dedi.

''DSP'ye olan büyük ilginin'' basına yansımadığı eleştirisini getiren Sezer, 30 Mart sabahı herkesin bu farkı göreceğini öne sürdü.

''MİLLET BİZİMLE ŞAKA YAPMIYORSA''

Sezer, yerel seçimlerin ardından gündemin değişeceğini savunarak, erken seçimin her durumda gündeme gelebilecek gibi göründüğünü iddia etti.

DSP Genel Başkanı Sezer, ''Çünkü sayın Başbakan, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu algılayabilmiş değil. Çünkü onun kafası, aklı, fikri başka yerde. Altı yıldır uygulanan ekonomik model, Türkiye'yi çöküntüye götürüyor'' diye konuştu.

Global krizin etkilerinin nisan, mayıs aylarından sonra görüleceğini savunan Sezer, ''biz bağırıyoruz, tedbir almıyorlar. O etkiyle artık hükümetin ayakta kalabilmesi, ömrünü sürdürebilmesi mümkün olmayacak. Bir erken seçim kaçınılmaz olacak diye düşünüyorum'' dedi.

DSP'lilerin moralini yüksek tutmasını da isteyen Sezer, çok ihtiyatlı birisi olarak, iyi durumda bulunduklarını gördüğünü ifade etti. Sezer, ''biz hep aramızda konuşuyoruz. Millet bizimle şaka yapmıyorsa 29 Mart Pazar günü bambaşka bir sonuçla karşı karşıya kalacağız'' dedi.

Zeki Sezer daha sonra partisinin Aydın Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Özmen ile birlikte seçim otobüsüyle şehir turu attı. Aydın şehir merkezi ile 1. ve 2. sanayi sitelerini gezen Sezer, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı.



Kategori : GÜNCEL