Giresunda utanç gözaltıları

Giresunda utanç gözaltıları
Görele ilçesi bu gözaltılarla sarsıldı. Polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun halkası genişleyebilir.Abone ol

Giresun'un Görele İlçesi'nde, 14 yaşındaki bir kız çocuğuyla para karşılığında cinsel ilişkiye girdikleri ileri sürülen 6 kişi ve kızı fuhşa teşvik etmekle suçlanan ikisi kadın 5 kişiden oluşan toplam 11 kişi gözaltına alındı. Polisin sürdürdüğü operasyon kapsamında gözaltı sayısını kansas seo n artabileceği belirtildi.

Bursa'daki ailesinin yanından kaçarak bir süre önce Giresun'un Doğankent İlçesi'ndeki babaannesinin yanına gelen H.T. (14), daha sonra tanıştığı bazı kişilerle ilişkiye girdi. Ardından Görele İlçesi'ne gelen H.T., burada A.Ö. (37) ve S.H. (29) adlı kadınlarla tanıştı.

İddialara göre bu kadınlar, H.T.'yi para karşılığında erkeklere pazarlamaya başladı. Görele Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda 50-150 TL arasında değişen fiyatlarla fuhuş yaptığı bilgisine ulaşılan H.T. gözaltına alındı. İfadesine başvurulan H.T., bugüne kadar çok sayıda erkekle ilişkiye girdiğini belirterek, bu kişilerden tanıdıklarının ve fuhuş için kendisine yer temin ettiklerini ileri sürdüğü A.Ö. ve S.H. (29) adlı iki kadının isimlerini verdi.

Harekete geçen polis, ilçede esnaflık yapan H.Ö. (31), H.K. (27), B.P. (28), Ş.D. (45), B.G. (37) ile çiftçilik yapan S.D. (42), askerde gazi olduğu için malulen emekliye ayrıldığı öğrenilen A,Ş.G. (26) ve işçilik yapan H.İ. (41) ile C.T.'yi (25) gözaltına aldı. Operasyon kapsamında eşinden boşandığı için yalnız yaşadığı öğrenilen A.Ö. (37) ile evli olduğu öğrenilen S.H. (29) adlı kadınlar da gözaltına alındı.



Kategori : GÜNCEL