Facebookta kesik baş çığlığı

  • Ana Sayfa
  • Facebookta kesik baş çığlığı
Facebookta kesik baş çığlığı
Vahşice öldürülen Münevver'in arkadaşları şoktan çıkamadı. Facebook'ta cinayete ilişkin ihbar bekliyorlar. Abone ol

Öldürülen Münevver için Facebook’ta kurulan grubun üye sayısı 5 bin’e yaklaşırken, genç kızın arkadaşları, C.G.’nin fotoğraflarını siteye koyarak yardım istedi.

YATAK ODASINDA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Kriminal Laboratuvarı’nda yapılan DNA testlerinin sonuçları dün açıklandı. Villada bulunan kan izi Münevver Karabulut’a aitti. Hunharca katledilen Münevver Karabulut'un katil zanlılarının sitenin güvenlik kamerasınca tespit edildiği öğrenildi. Genç kızın Bahçeşehir'deki evin yatak odasında öldürüldüğü belirlenirken, cinay en iyi sohbet sitesi ete karıştığı iddia edilen Citroen C-4 marka otomobil ise terkedilmiş halde bulundu

CESET CİTROEN C-4 İLE TAŞINMIŞ

Cineyet masası dedektiflerinin cinayetin bir numaralı şüphesi Cem'i yakalamasının an meselesi olduğu öğrenildi. Polis, cinayete karıştığı iddiasıyla Garipoğlu ailesinin şoförünü arıyor. Ayrıca, Cem Garipoğlu'nun sürekli kullandığı korsan taksicilik yapan bir kişi dün sabah 05.00'da yakalandı. Şoförün yakalanmasından sonra cinayet masası dedektifleri olayda kullanılan ve genç kızın parçalara ayrılmış cesedinin taşındığı Citroen C-4 marka otomobili de buldu. Dedektifler, otomobilde yaptıkları incelemede vahşetin kan izlerini tespit etti. Genç kızın cesedini çöp konteynerina atılmasına şoförün yardım ettiği belirtiliyor. Görgü tanıklarının gördüklerini ileri sürdüğü Citroen C-4 marka otomobili ise Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun özel şoförünün kullandığı belirtiliyor.

GARİPOĞLU AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Babası ünlü bir içki markasının ortaklarından olan 6 dil bilen Kolejli Cem Garipoğlu'nun işlediği cinayet ile birlikte ailesinin tüm planlarını bozdu. Oğullarına delillerin karartılmasında yardım ettikleri ve kaçmasına yardımcı oldukları gerekçesi ile gözaltında bulundurulan ailenin sinir krizleri geçirdikleri öğrenildi.

ARKADAŞLARI YÜRÜYECEK

Münevver Karabulut'un vahşice öldürülmesine karşı tepkilerini sokağa da taşımaya hazırlanan arkadaşları, bugün Etiler'de tepki yürüyüşü yapacak. Facebook'ta Münevver Karabulut için 5 bin 293 üye, 21 pano konusu ve bin 68 duvar yazısı oluşturuldu.

Tartışma panosunda ise, 'Araştıralım hep beraber', 'Münevver Karabulut'a içinizden gelen şiirleri yazalım', 'Katil sevgili olmayabilir' gibi gruplar oluşturuldu. Münevver Karabulut'un cenazesinden görüntülerin de olduğu Facebook'ta, Karabulut'u tanımayan çok sayıda kişinin yorumlar yaparak çeşitli fikirler sunması da dikkat çekiyor.



Kategori : GÜNCEL