Adnan Polat oyunu beğenmedi

Adnan Polat oyunu beğenmedi
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 2-1 kazandıkları Bursaspor maçında sergilenen futboldan memnun olmadığını söyledi. Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 2-1 kazandıkları Bursaspor maçında sergilenen futboldan memnun olmadığını söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Polat, sahada beklediği futbolu göremediğini belirterek, ''Bazen bizim de kötü oynayarak kazanma lük maryland seo sümüz olsun. Bana göre kötü futbol oynadık, ama mücadeleyi de sonuna kadar verdik. Takımın yarısı sakatlıklardan dolayı yine sahada yoktu'' dedi.

Artık UEFA Kupası'ndaki Hamburg maçını düşündüklerini ve bu karşılaşmayı çok önemsediklerini kaydeden Polat, ''Bizim için çok önemli bir maç. İnanıyoruz ki, sahaya çıkacak 11 oyuncu, gereken mücadeleyi yapacaktır'' diye konuştu.

Polat, Galatasaray'ın başında çıktığı 3. maçı da kazanan teknik direktör Bülent Korkmaz'ı kutlarken, maç sonrası taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Emre Aşık için ''Bu sevgiyi sonuna kadar hak ediyor. Sahada kanının son damlasına kadar mücadele ediyor'' ifadesini kullandı.

YAZICI: ''BURSASPOR KENDİNİ YENDİ''

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise Galatasaray karşısında kendi hatalarının kurbanı olduklarını söyledi.

Basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, ''Böyle basit goller yersek, tabii çıkarmak zor olur'' diyen Yazıcı şöyle konuştu:
''Kalemizde hatalı goller gördük. İkinci yarı gol de bulduk, ama skoru lehimize çeviremedik. Teknik açıdan bir şey söylemek istemiyorum. Bursaspor bugün kendini yendi. Önümüzde daha çok maç var. Takımımızın ilk 6 hedefinde başarılı olacağına inanıyorum.''



Kategori : SPOR