DTP Erdoğana meydan okudu

DTP Erdoğana meydan okudu
Seçim yaklaştıkça DTP'nin söylemleri de sertleşiyor. DTP'li Vekil Sabahat Tuncel, Erdoğan'a resmen meydan okudu.Abone ol

Demokratik Toplum Partisinin (DTP) Edirne Belediye Başkan Adayı Bilmez Cengiz, DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel'in de katıldığı toplantıyla tanıtıldı.

Edirne'deki bir düğün salonund missisippi seo a düzenlenen toplantıda konuşan Tuncel, AK Parti'nin ülkeyi iyi yönetemediğini öne sürdü.

''TRT Şeş'in AK Parti'nin seçim yatırımına dönüştürmemesini istediklerini'' söyleyen Tuncel, ''AK Parti TRT Şeş açılımı yaptı. Tabii ki bunu önemsiyoruz, ama diyoruz ki bu bir seçim yatırımı olmasın, TRT Şeş'i açmadan önce Türkiye'de demokrasinin kanallarını açmalıydınız Sayın Başbakan'' dedi.

"BARAJIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ"

Tuncel, ''Öncelikli hedefimiz bölgemizde AK Parti'yi yüzde 10'un altında bırakarak, barajın ne demek olduğunu göstereceğiz. Demokratik güç birliği yaptığımız bölgelerde de oy oranlarımızı yüzde 10'un üstüne çıkarmak için çalışmalarımızı var gücümüzle yaparak gücümüzü göstereceğiz'' diye konuştu.

Tuncel'in konuşmasının ardından Barış ve Demokrasi Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Barış konuşmasını Kürtçe yaptı. Konuşmaların ardından DTP'nin Belediye Başkan Adayı Bilmez Cengiz tanıtıldı.



Kategori : GÜNCEL