Vatandaş Tüzmeni fena bozdu

Vatandaş Tüzmeni fena bozdu
Tüzmen, seçim bölgesi olan Mersin'de sokaktaki bir seçmenin tepkisiyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Abone ol

Seçim bölgesi Mersin'de, gezi ve incelemelerde bulunan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, sokakta emekli bir memurun tepkisiyle karşılaştı.

Tüzmen, ‘Ülkeyi batırdınız’ diyen vatandaşa, ‘Ben seni seviyorum’ karşılığını verdi. Şehir merkezinde esnaf turuna çıkan Bakan Kürşad Tü delaware seo zmen'in yolu Atatürk Caddesi'nde, emekli memur olduğunu söyleyen bir vatandaş tarafından kesildi.

Adını vermeyen vatandaş, Bakan Tüzmen'e, ‘Bu ülkeyi batırdınız’ diye tepki gösterdi. Tüzmen de, öfkeli vatandaşa ‘Ben seni seviyorum’ karşılığını verince, ‘Sevme kardeşim beni, ülkeyi batırdınız siz’ diye tepkiyle karşılaştı.

Tüzmen ile vatandaş arasında yaşanan tartışmayı görüntülemek isteyen gazeteciler, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu ve Akdeniz Belediye Başkan Adayı Hacı Özkan tarafından kameraların önü kapatılarak engellenmek istendi. Bakan ile vatandaş arasında geçen diyalog şöyle gelişti:

Memur : ‘Bir dakika seninle konuşmak istiyorum. Bak halk güzel bir şey. Ben 25 yıl Askerlik Şubesi'nde görev yaptım. Orduya hizmet ettim. Siz ne yaptınız?.’

Bakan : ‘Sen benden ne istiyorsun?’

Memur: ‘Ben bir şey istemiyorum. Sizler bu ülkeyi batırdınız, yeter.’

Bakan : ‘Ben seni seviyorum.’

Memur: ‘Sevme kardeşim beni, ülkeyi batırdınız siz.’

Bakan : ‘Sen benden ne istiyorsun? Ülkeyi ayağa kaldırıyoruz. Bak ihracat yaptık. Sen içkilisin bak, yarın gel konuşalım.’

Memur : ‘Ben içkili değilim.’



Kategori : GÜNCEL