Şişlide sosyal hayat canlanacak

  • Ana Sayfa
  • Şişlide sosyal hayat canlanacak
Şişlide sosyal hayat canlanacak
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar, seçimi kazanması halinde Şişli'deki sosyal hayatı canlandıracağını söyledi.Abone olAdalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar, seçimi kazanması halinde Şişli'deki sosyal hayatı mikro beton zemin canlandıracağını söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Haberdar, "İstanbul'un merkezinde olmasına rağmen Şişlili gençler kültür, sanat ve spor olaylarının dışında kalıyor. AK Partili Şişli Belediyesi ile her mahalleye içinde her türlü aktivitenin yapılabildiği merkezler açacağız." dedi.

Gençlerin sosyal aktiviteler yapabilecekleri alanların Şişli'de bulunmadığının altını çizen Haberdar, "Hazırladığımız projenin içerisinde sinema salonları, tiyatro etkinlik merkezleri, değişik bireysel sporların yapılabildiği merkezler üreteceğiz. Gençlerimiz için açtığımız bu merkezlerde bilişim etkinlikleri, ücretsiz internet ve ücretsiz eğitim kursları olacak."ifadelerini kullandı.

Haberdar, Şişli'de açılması planlanan kültür merkezleri için oluşturulan projelerin isimlerinin ise "Eğitime Tam Destek ve Koza" olacağını dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL