AK Parti Şanlıurfada iddialı

AK Parti Şanlıurfada iddialı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, hizmet için var olduklarını söyledi.Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış törenlerine katıldı. Şanlıurfa Gaziantep otoyolu ile GAP İdaresi yeni hizmet binasının açılışını yapan Erdoğan, otoyolu açarken, "Biz sadece yolları değil gönülleri de birleştirmek istiyoruz." dedi.

Başbakan Erdoğan, GAP İdaresi yeni hizmet binasının açılışında da, "Bu bina Ankara'da değil, Şanlıurfa'da. Bu binayı sizler için yaptık. Bundan sonra Güneydou Anadolu Projesi ile ilgili bütün ç nebraska seo alışmalar buradan yürütülecek. Ya Allah Bismillah deyip açıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra TOKİ tarafından yaptırılan konutların açılışını gerçekleştiren Erdoğan, vatandaşlara TOKİ konutlarındaki okulu, camiyi ve binaları göstererek, "İşte bu. İş üreteceğiz iş. Bakın bu hizmetler sizin için yapılıyor. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. Erdoğan, törende Ömer Yağcı, İzzettin Kaplan, Mehmet Aziz Şekerci, Meliha Ağaç, İbrahim Altan, Dürdane İpek ve diğer vatandaşların TOKİ konutlarının anahtarlarını teslim etti. Vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'a, "Şanlıurfa seninle gurur duyuyor", "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye slogan attı.

Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Şanlıurfa Gaziantep otoyolunu bu gün açıyoruz. Şanlıurfa Akçakale duble yolunu bu gün gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa'daki köprülü kavşağı da bu gün açıyoruz. 6,5 yılda Şanlıurfa'ya 106 kilometre bölünmüş yol yaptık. Cumhuriyet tarihinde yapılan yolun 4 katını yaptık Şanlıurfa'ya. Şanlıurfa ile havaalanı arasındaki yol da duble yol olacak. Haleplibahçe farklı şekilde ele alınacak. Şanlıurfa turizmin önemli hareket merkezlerinden biri haline gelecek. Şanlıurfa, turizmi ile dünyaya adını duyuracak." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Bizden öncekiler suyun havzasında Suruç ovasına su getiremediler. Suruç 40 yıldır susuz kaldı. GAP eylem planı çerçevesinde burayı da tamamladık. Biz yorulmadan usanmadan 81 vilayeti topyekün kalkındırmaya devam edeceğiz. Bugün dünyanın en büyük 17. ekonomisi durumundayız. Dünyanın en büyük 10. ekonomisi olmaya kararlıyız. Türkiye'nin yarınları aydınlıktır. Bazı gerçekleri bilemeyenlere sesleniyorum. Birliğimize beraberliğimize gölge düşürmeyin. Bu birlik zarar görürse sadece kendiniz zarar görmezsiniz, ülkemiz de zarar görür. Birliğimiz için daha gelişmiş bir Şanlıurfa'yı hedefleyeceğiz. Daha gelişmiş bir Şanlıurfa için yola devam edeceğiz. Hizmetlerimize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL