Erdoğanı sinirlendiren afiş!

Erdoğanı sinirlendiren afiş!
Şanlıurfa'da miting alanına giderken yoldaki afişte "Beni yalnız mı zannettiniz" yazıyordu. Laf direk Erdoğan'aydı. Erdoğan da verdi veriştirdi. Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün Şanlıurfa'daydı. Miting alanına giderken yolda Saadet Partisi Başkan Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya ait bir afiş vardı: "Beni yalnız mı zannetiniz" Erdoğan bu lafı üstüne alındı.

Çünkü Fakıbaba bundan bir ay öncesine kadar AK Parti'liydi. Aday gösterilemeyeceğini anlayınca istifa edip Saadet'e geçmişti.

AK PARTİ TRENİNDEN İNEN BİR DAHA BİNEMEZ

Ak Parti'den aday gösterilmediği için istifa edip Saadet Partisi'nden Belediye Başkan adayı olan Şanlıurfa Beledi maine seo ye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya yönelik de eleştirilerde bulunan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Şimdi yolda gelirken gördüm. 'Beni yalnız mı zannettiniz' gibi bir şeyler söyleniyor. Şimdi kusura bakmayın da beyefendi zaten kendini yalnızlığa itmiş. AK Parti treninden inen bir daha binemez. Çünkü bu bir takım oyunu. Yani seni belediye başkanı yaparken AK Parti güzel de, değişiklik yapacağız dediğimizde niye rahatsız oluyorsun. O zaman da gidip yine bağımsız aday olsaydın. Niye olmadın, sormazlar mı. Şimdi sen tek başına aday oldun mu, yarın belediyede grubunu kimle oluşturacaksın? Peki bu noktada bundan sonraki çalışmalarda acaba bundan önce aldığın gücü, o kaynağı nereden bulacaksın. İnanıyorum ki, benim Şanlıurfalı kardeşlerim bu oyuna gelmeyecek. Şöyle bir şey de duyuyorum, 'İşte ben Başbakanımı çok seviyorum. Seçimi de kazanacağım. Kazandıktan sonra AK Partiye döneceğim.' Kusura bakma, öyle bir şey yok. Bu trenden inen bir daha binemez. Hiçbir arkadaşımız, siyasi rakibimiz için incitici bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü bir demokratik yarıştır. Şu kadarını söyleyeyim ki lütfen kimse nezaketimizi istismar etmesin. Kimse benim milletimin aklıyla alay etme hakkını kendinde görmesin.''

SİYASETÇİLER HALKA YUKARIDAN BAKTI

Türkiye'de siyasetçilerin, halka yıllarca yukarıdan baktıklarını söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

''Ankara'nın karanlık koridorlarına, sağır odalarına mahkum oldular. Halkımızın, siyasetin esas meselelerini anlayamadığını zannettiler. Sıcak koltuklarında, fildişi kulelerinde halk ile vatandaş arasında açıkça ayrım yaptılar. Vatandaş bildiklerine imtiyaz verdiler. Bazılarını da vatandaş saymadılar. Halkı da ucuz popülizme mahkum ettiler.

Biz, AK Parti olarak bu ülkede bu milletin değişim iradesi olarak ortaya çıktık. Kısa zamanda bu kurulu düzeni değiştirdik. Halkımızın yüzünü güldürdük. Biz, 'Sen Türkiyesin, büyük düşün. Sen Şanlıurfasın, büyük düşün' dedik. İşimiz hizmet... Biz, millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Çünkü biz şunu biliyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir.



Kategori : GÜNCEL