Ünlüler çocukken ne olmak istiyordu?

  • Ana Sayfa
  • Ünlüler çocukken ne olmak istiyordu?
Ünlüler çocukken ne olmak istiyordu?
Şimdi çok ünlüler, herkes tarafından tanınıyorlar ama onlar eğer "ünlü" olmasaydılar ne olurlardı? İşte ünlülerin çocukluk hayalleri?Abone ol

Leman SAM: Uçak mühendisi olmak isterdim. Bizim ailede çok pilot var. Her çocuğun uçmaya merakı vardır. Ben ise uçmak yerine o uçakları yapan mühendis olmayı hayal ederdim.

kansas seo >Demet SAĞIROĞLU: Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okurken, üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne geçiş yaptım. Mesleğimi yapmasaydım ya grafiker ya da heykeltıraş olurdum. Şimdi bile evimde kilden heykeller yapıyorum.

Erol EVGİN: Zaten mimarım. İstediğim iki mesleğe de sahip oldum. Sanatımla da uğraşıyorum, mimarlıkla da. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.

Binnur KAYA: Avrupa Yakası'nın Şahika'sı denizi ve yunusları çok sevdiğini söyledi. Kaya, 'Çocukken deniz aşığı biri olarak okyanus bilimcisi olmak istiyordum' diyor.

Zuhal OLCAY: İki mesleğe karşı çok ilgim vardı. Birincisi zoolog, ikincisiyse buz patencisi. Ne zaman buz pateni yapan o estetik kızları görsem televizyonun başından ayrılmaz hayranlıkla izlerdim.

Nil KARAİBRAHİMGİL: Ben sanata aşığım. Şarkı söylemeseydim seçimim yine sanatla ilgili bir şey olurdu. Küçükken resim yapmaya merakım vardı. Belki de ressam olurdum.



Kategori : MAGAZİN