Bağcılar için hizmet seferberliği ilanı

  • Ana Sayfa
  • Bağcılar için hizmet seferberliği ilanı
Bağcılar için hizmet seferberliği ilanı
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, modern, yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çalıştıklarını söyledi.Abone ol

Bağcılar Belediyesi, 1992 yılına kadar her türlü sosyal ve kültürel tesisten mahrum bırakılan Bağcılar’ı modern, yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için bıkmadan, usanmadan gece gündüz çalışmaya delaware seo devam ediyor ve hizmet aşkıyla çalışmaya da devam ediyor.

Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçeyi eserlerle donattıklarını belirterek şunları söyledi: “Halkımız için ihtiyaç duyulan bütün tesisleri inşa ederek hizmete sunduk. Bugün Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olan Bağcılar, altyapı hizmetleri ve modern yapılaşmasıyla İstanbul’un dikkat çeken ve sürekli gelişen, büyüyen merkezleri arasına girdi.

‘Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik’ şiarıyla hareket ettiğimiz bu kutsal yolda, “Durmak yok, hizmete devam…” sloganıyla, hem eserlerimizin sayısını artırarak hem de şu anda devam eden ve planladığımız birçok projemizin hizmete açılmasıyla,vatandaşlarımız daha modern ve daha huzurlu bir kentte yaşama imkânına kavuşacaklardır. Bütün amacımız, huzur ve mutluluk içinde yaşabileceğimiz, yeşil, temiz, eserlerle donatılmış bir ilçe oluşturmaktır. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda çok yol katettiğimize inanıyorum.”



Kategori : GÜNCEL