Otomobil Fuarına Pirelli Damgası

  • Ana Sayfa
  • Otomobil Fuarına Pirelli Damgası
Otomobil Fuarına Pirelli Damgası
Pirelli, çevre dostu Cinturato Serisi ve yüksek performans sunan P Zero Serisi lastikleri ile damgasını vuruyor. Abone olDünyanın lider lastik üreticilerinden Pirelli, Cenevre Otomobil Fuarı’na çevre dostu Cinturato Serisi ve yüksek performans sunan P Zero Serisi lastikleri ile damgasını vuruyor.

Fuarın en etkileyici ve heyecan verici konsept otomobilleri arasında yer alan Alfa Romeo Mito GTA ve dünyanın tek sıfır emisyonlu superspor otomobili “iChange Rinspeed” fuarda P Zero lastikleri ile göz dolduruyor.

5 Mart 2009- Pirelli, otomotiv sektörünün en prestijli ve önemli organizasyonlarından sayılan ve bu sene 79.’su gerçekleştirilen Cenevre Otomobil Fuarı’nda çevrecilik, güvenlik ve performans konularının ön planda tutulduğu standı ile damgasını vuruyor. Çevre dostu Cinturato ile yüksek performans P Zero lastiklerinin serg connecticut seo ilendiği Pirelli standında motorspoları konsepti ise ayrıca dikkat çekiyor.

Cenevre’nin en güzellerinin Tercihi Pirelli

Pirelli P Zero ailesi lastikleri en seçkin süperspor otomobillerin, en yeni modellerin ve en etkileyici konsept otomobillerin lastik tercihi olarak geleneğini sürdürüyor. Alfa Romeo Mito GTA Pirelli P Zero lastikleri ile fuardaki yerini alırken, Pirelli ilk kez tamamiyle çevreci özellikler taşıyan süperspor otomobil “iChange Rinspeed” ile gerçekleştirdiği ortaklık ile ses getiriyor. Maserati, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Mercedes, BMW, Volvo ve Saab gibi fuarın yıldızlarının tercihi ise yine Pirelli P Zero.

100 yılı aşkın süredir motorsporlarında önemli başarılara imza atan, WRC ve Grand Am gibi önemli yarışların tek lastik tedarikçisi olan Pirelli’nin fuardaki standında, Pirelli Yıldız Pilot programı kapsamında WRC’de yarışacak olan genç pilotların kullanacağı Mitsubishi EVO X aracı da sergileniyor. Pirelli ayrıca, 2008- 2010 WRC döneminde kullanılacak olan
P Zero, Scorpion ve Sottozero ralli lastiklerinden elde ettiği tecrübeleri normal yol koşulları için geliştirdiği lastiklere aktardığını vurguluyor.

Sahip olduğu ileri teknoloji ile; performans, güvenlik ve çevrecilik konularında yoğun çalışmalar gerçekleştiren Pirelli, çevre dostu materyaller, daha düşük yakıt tüketimi, daha uzun kilometre performansı, virajlarda daha iyi tutunma ve daha kısa fren mesafesi özellikleri taşıyan ürünleri ile rakiplerinden farkını gözler önüne seriyor. Pirelli’yi hızla “yeşil” üretici konumuna getiren tüm bu çalışmalar, Pirelli’nin Hamburg Lastik Teknolojileri Fuarı’nda “Yaratıcılık ve Mükemmellik” konusunda 2008’in En Başarılı Lastik Üreticisi ödülünü almasına olanak sağladı. Pirelli’nin bir çok yenilikten oluşan çevre dostu menüsü ise yüksek performanslı otomobiller için geliştirilen çevreci lastiklerden, petrol bazlı hammadde içermeyen birleşime sahip kış lastiklerine ve çevreye olan etkileri azaltılmış geri dönüşümlü ürünlere kadar uzanıyor.

Çelik Kuşaklı Lastikler, artık daha çevreci

Pirelli’nin geçen yıl ilk kez tanıtımını gerçekleştirdiği çevre dostu yeni Cinturato P4 ve Cinturato P6 lastikleri bir yıl içinde birçok seçkin otomobil markası tarafından orijinal ekipman olarak tercih edildi. Bu başarı ile İsviçre Otomobil Fuarı’nın “yeşil” konseptinin referans noktası olarak gösterilen Cinturato Lastikleri, hem Cenevre fuarındaki Pirelli standında hem de fuarda sergilenen birçok çevreci otomobile takılı olarak görülebilecek.



Kategori : GÜNCEL