Sivassporda Ankaraspor mesaisi

Sivassporda Ankaraspor mesaisi
Fenerbahçe'ye son 1 hafta içerisinde 2 kez yenilen Sivasspor'da gözler Ankaraspor ile hafta sonu oynanacak lig maçına çevrildi.Abone ol

Kupa maçının ardından dün havayoluyla Sivas'a gelen ve Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayan Sivasspor, bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını sürd montana seo ürecek.

Öte yandan, iki ekip arasında 8 Mart Pazar günü saat 15.15'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satılıyor. Gişede, maraton ve kapalı yanı tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satışa sunuldu.

Sivassporlu taraftarların, şu anda lider durumda olan takımlarının şampiyonluk yarışı açısından önem taşıyan Ankaraspor maçının biletlerine ilgisinin düşük olduğu gözlendi. Biletlerin 2 Mart Salı günü satışa çıktığını belirten gişe yetkilileri, ancak yarın ve maç günü bilet satışlarının artmasını beklediklerini kaydettiler.

Sivasspor ile Ankaraspor arasındaki maçı, Deniz Çoban yönetecek. Çoban'ın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Serkan Akarca'nın yapacağı maçta, Mehmet Fatih Gökçe dördüncü hakem olarak görev alacak.



Kategori : SPOR