Gökçek öyle bir söz etti ki...

  • Ana Sayfa
  • Gökçek öyle bir söz etti ki...
Gökçek öyle bir söz etti ki...
Melih Gökçek, hem ülkücü gençlerle toplantı yaptı hem de MHP adayı Yavaş'a için öyle bir tanımlama yaptı ki.. Bakalım Yavaş ne diyecek. Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- MHP ile AKP arasında yaşanan Ankara belediyle başkanlığı yarışı Melih Gökçek'in, 'Buçuk' sözüyle kavgaya dönüşecek. Gökçek, Mansur Yavaş'ı kastederek, 'buçuk aday' yakıştırması yaptı.

AKP Çankaya adayı Bülent Akarcalı ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Melih Gökçek burada bir soru üzerine yaptığı açıklamada, "Karşımda 'bir buçuk' aday var" dedi.

BUÇUK MANSUR
Gökçek, "Mansur Yavaş'ın anketlerde florida seo birinci konuma geçmesi halinde yarıştan çekilip çekilmeyeceği" yolundaki bir soruya yanıt verirken; "Birinci olması mümkün değil. Bakın bir seçim döneminde bir adayın ya da partinin oyu ile artı eksi en fazla 5 puanlık bir değişim görebilirsiniz. Daha fazla olmaz. yüzde 13'ten başlayan Mansur Yavaş nasıl olup da beni yakalayıp, geçecek? Bu mümkün değil. Karayalçın'ın oyu da en fazla yüzde 25'e iner. Daha aşağı inmez. Ben yüzde 55'le seçildim. Karşımda bir buçuk aday var" dedi.

ÜLKÜCÜLER BENİMLE
Gökçek, ülkücü gençlerle yaptığı toplantılarda, "Mansur Yavaş'ın seçileceğini bilsem adaylıktan çekilirim, şeklinde bir açıklama yapıp yapmadığı" sorusuna da,"Evet yaptım. Mansur Yavaş'ın seçileceğini bilsem çekilirim. Ülkücü gençler bizimle birlikte. Dün 400 kişilik ülkücü gençlik ile beraberdik. Bize destek veriyorlar. Aralarında ülkü ocakları başkanlığı yapan, üniversite deki temsilcileri bulunan bir gruptu. Yarın da Keçiören ve Mamak'ta ülkücü gençler ile bir araya geleceğiz. Ama parti yönetimindeki zihniyet ile farklılar tabii. O zihniyetin Ankara'yı yönetmesini düşünemiyorum bile..." diye yanıt verdi.

İFTİRA ATIYORLAR
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın kendisi hakkında açıkladığı yolsuzluk iddialarını 'iftira' olarak nitelendiren Gökçek, şunları söyledi:

"Bunlara yanıt vermiyorum artık. İnternet sitemizde itiraflar bölmünde bunların yanıtı var. Oradan takip edin. İftira atıyorlar ve ben de hep mahkemeye veriyorum. Artık TV'lerden yanıt yok. İftira kampanyası yürütüyorlar. projeleri tartışmak yok. Proje deyince bizim başlattığımız projeleri bitireceklerini söylüyorlar. Kendilerinin bir tane yeni projesi de yok. Baronlar seçim kampanyasını iftira üzerine kurdular. Vural'ın açıklamaları iddia. Ama Çankaya belediyesinin mahkemelerde 19 ayrı suç dosyası var. Bayrak dağıtımı ile ilgili iddialar var. Bunların belgesi var. Ama bunları yazmıyorlar."



Kategori : GÜNCEL