Kartal üçte üç peşinde

Kartal üçte üç peşinde
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.Abone ol

Ligdeki son 2 maçını kazanan, Fortis Türkiye Kupası'nda da hafta içinde yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaraspor'u 3-1 yenerek final için büyük avantaj yakalayan siyah-beyazlılar, 3 puana koşullandı.

Ankaraspor maçı california seo sonrası İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını Ankara'da sürdüren Beşiktaş, ligin son sırasında yer alan ve hafta başında teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Hacettepe'yi yenmesi durumunda, bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste galip gelecek. Siyah-beyazlıların bu sezon daha önce ligdeki 2 maçlık galibiyet serileri 3. maçlarda beraberliklerle sonlandırılmıştı.

Siyah-beyazlı ekipte Ankaraspor maçında sakatlanan Nobre, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin forvette Bobo'nun yanında Holosko'ya, kalede ise Hakan'ın yerine sarı kart cezası biten Rüştü'ye görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta, Nobre'nin yanı sıra, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Cisse sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmış ve bu maçın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam görevinden ayrılmıştı.



Kategori : SPOR