Ak sakallı prens Beyaz Sarayda

Ak sakallı prens Beyaz Sarayda
Dünyanın bir numaralı starlarından Brad Pİtt ak düşmüş keçi sakallarıyla dün Beyaz Saray'daydıAbone ol

İNTERNETHABER

Dünyanın yarısı ona hayran ve 45 yaşındaki aktörün ak düşmüş sakallarının onu sadece daha çekici gösterdiğini söylüyor hayranları.

Perşembe günü Beyaz Saray'da Temsilciler Meclisi Başkanı Nan wisconsin seo cy Pelosi ile bir araya gelen Brad Pitt, şık görüntüsü, ak düşmüş sakallarıyla beraber tam bir prens havasındaydı.

Kendi kurduğu yardım fonu olan Make It Right (Bunu Doğru Yap) projesinin ayrıntılarını tartışmak üzere Washington DC'ye gelen aktör, toplumsal olaylara karşı olan söylemleriyle de bir prens gibi algılanıyor.

2007 yılında kurduğu fonla, hem küresel ısınma nedeniyle dengesi bozulan doğaya hem de bu dengesizlik nedeniyle felaketler yaşayan insanlara yardım ediyor Pitt.
2005 ve 2007 yılında meydana gelen büyük kasırgalarda zarar gören bölgelere ve evlerini kaybeden insanalara, yeni iskan sağlamak amacıyla son dönemlerde sıkı çalışan ünlü oyuncu, "Felaketlerde zarar gören ve her şeylerini kaybeden bunca insanın sadece eve değil birer yuvaya ihtiyaçları var. Yerleşecek, evlenecek, çocuk büyütecek ve yaşayacaklar bu bölgelerde insanlar. Bunu sadece başlarını sokacakları bir ev projesi olarak görmüyorum bu nedenle" şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL