Tuvaletim var dedi kaçtı

Tuvaletim var dedi kaçtı
California eyaletinde, eski hapishane firarisi, ağır hırsızlık suçlamasıyla yargılandığı mahkemeden firar etti.Abone ol

ABD'nin Güney California eyaletinde, eski hapishane firarisi, ağır hırsızlık suçlamasıyla yargılandığı mahkemeden, yetkililere tuvalete gideceğini söyleyerek kaçtı.
ersağ üyelik başvurus r>Yetkililer, Orange ilçe mahkemesinde ağır hırsızlık suçundan yargılanan Mark Georgantas adlı eski hapishane firarisinin, tuvalete gideceğini söyleyerek duruşma salonundan çıktığını ve bir daha kendisinden haber alınamadığını belirtti.

Savcılık yetkilileri, salondan çıktığı sırada devam eden duruşmada, mahkemenin Georgantas hakkında, çalıntı kredi kartları kullanarak ağır hırsızlıkla ilgili 4 ayrı suç işlemekten mahkumiyet kararı aldığını kaydetti.

Georgantas'ın avukatı Frank Sundstedt, müvekkilinin nerede olduğunu bilmediğini, ancak kendisine teslim olmasını içeren mesajlar bıraktığını söyledi.

Yetkililer, Georgantas'ın 2003 yılında da dolandırıcılık, ağır hırsızlık ve daha önce çarptırıldığı kamu hizmeti cezasının şartlarını ihlal etmekten suçlu bulunarak konulduğu İrvine cezaevinden, başka bir mahkumla birlikte firar ettiğini kaydetti.



Kategori : GÜNCEL