Denizli sallandı Isparta panikledi

  • Ana Sayfa
  • Denizli sallandı Isparta panikledi
Denizli sallandı Isparta panikledi
Isparta Dershaneler Birliği Başkanı Reşat Türkmen, kendilerine gelen bir haber üzerine risk almak istemediklerini ve birliğe üye tüm dershanelerin boşaltılmasını sağladıklarını söyledi. Abone ol

Isparta Dershaneler Birliği Başkanı Reşat Türkmen, kendilerine gelen bir haber üzerine risk almak istemediklerini ve birliğe üye tüm dershanelerin boşaltılmasını sağladıklarını söyledi.

Türkmen "Kandilli Rasathanesi'nden Milli Eğitim Müdürlüğü'ne g michigan seo elen haber üzerine, yaptığımız araştırmanın geçerli bir araştırma olduğu kanaatine vardık. Böylece tüm birlik üyesi dershanelerimizde saat 16.30 itibariyle sınav, ders ve etütlerimizin tamamını iptal ederek, öğrencilerimizin can güvenliğini sağladık. Sağ olsunlar, tüm dershanelerimiz bu karara uydu" şeklinde konuştu. Öğrencilerden Osman Altunbaş "Dershaneye hocalarımız geldi. Sınıfları teker teker boşaltmamızı istediler. Sonra yangın alarm düğmesine basarak binayı boşalttık" dedi. Bir diğer öğrenci Ahmet Alp Keskin ise, "Hocalarımız Milli Eğitim'den haber geldiğini belirttiler. Afet düğmesine basarak bizi dershaneden çıkardılar" diye konuştu.

GAZOZCU: "OLAY BİLGİMİZ DIŞINDA GERÇEKLEŞTİ"

Sivil Savunma İl Müdürü Sedat Gazozcu, Denizli'deki depremlerin Isparta için risk oluşturduğuna ilişkin bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Gazozcu, "Bu olay, bizim bilgimiz dışında gerçekleşmiştir. Biz Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in talimatları doğrultusunda tüm daire müdürlerinin katılımı ile bir toplantı yaptık. Toplantıda ise Isparta'nın olağanüstü durum karşısında hazır olup olmadığını tartıştık. Nitekim Isparta'nın hazır olduğunu gördük. Denizli'de yaşanan deprem ile bizim yaptığımız toplantının ortak bir bağlantısı yok. Ayrıca hiçbir dershaneye de boşaltılması yönünde bir talimatımız da olmadı. Bu bilgimiz dışında" dedi.



Kategori : GÜNCEL