Siyaset çocuklara kötü örnek

Siyaset çocuklara kötü örnek
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''Televizyon ekranlarında, çocuklarımıza kötü örnek olacak şekilde kavga ediyorlar'' dedi. Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''Televizyon ekranlarında, çocuklarımıza kötü örnek olacak şekilde kavga ediyorlar'' dedi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde DSP'nin belediye başkan adayı Alaattin Süberoğlu'nun tanıtım etkinliğine katılan Sezer, yağmura rağmen belde meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti.

Ana muhalefet partisinden alter oklahoma seo natif projeler üretmesini beklediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini savunan Sezer, şöyle konuştu:

''Ana muhalefet partisinin bir genel başkanı var, ebedi muhalefet partisi genel başkanı... Bir de başbakan var. Şimdi bunlar ikisi birden birbirine laf yetiştiriyor. Lafazanlık, gevezelik yapıyor. İş yaptıkları yok. Bunların ikisinden de bir şey olmaz. İkinizden de kurtulmanın zamanı geldi. Bunlar televizyon ekranlarında, çocuklarımıza kötü örnek olacak şekilde kavga ediyorlar. Hani var ya çocuklar bazı filmleri izlemesinler diye '18 yaşından küçükler izlemesin' işareti konur. Haber bültenlerine de Erdoğan ve Baykal yüzünden bunu koymak gerekiyor. Bu başbakan ve müzmin muhalefet lideri ne yapıyor; laf üretiyorlar. Böyle yaparak oy almaya çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın. Biz dinimizi, inancımızı, kültürümüzü Erdoğan'dan öğrenecek değiliz.''

Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin imkanlarını ve parasını kullanarak, şehirleri gezdiğini iddia etti. Kendilerinin bütün illeri, ilçeleri ve beldeleri dolaştıklarını anlatan Sezer, ''Birileri devletin uçaklarıyla, devletin imkanlarını, büyük paraları kullanarak toplu mitingler yapıyor ama halktan kopuk, halktan uzak. Biz bire bir vatandaşlarımızla Türkiye'nin her yanında buluşuyoruz. Ben vatandaşlarımızın bu gidişata 'dur' diyeceklerini artık görüyorum. Çok mutluyum, çok umutluyum'' diye konuştu.

Altınova'daki konuşmasının ardından Ayvalık'a geçen Zeki Sezer, ilçede seçim otobüsünden inerek vatandaşlarla selamlaştı.



Kategori : POLİTİKA