Bakan Yıldırım: Pilotlar uyarıldı

  • Ana Sayfa
  • Bakan Yıldırım: Pilotlar uyarıldı
Bakan Yıldırım: Pilotlar uyarıldı
THY’ye ait uçakta yaşanan sorunun tekrar meydana gelmemesi için, THY kaptanlarının uyarıldığını ve bundan böyle daha dikkatli davranmalarını istediklerini söyledi. Abone ol

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düşen THY’ye ait uçakta yaşanan sorunun tekrar Deniz kumu meydana gelmemesi için, THY kaptanlarının uyarıldığını ve bundan böyle daha dikkatli davranmalarını istediklerini söyledi.

Sarp Sınır Kapısı’nın açılış törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da 25 Şubat 2009 tarihinde düşen Türk Hava Yollarına ait Boeing 737-800 uçağıyla ilgili sorularını yanıtladı. Bakan Yıldırım, gazetecilerin “Boeinglerle ilgili bir sorundan söz ediliyor.

Bu nasıl giderilecek?” sorusuna, “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Kaza Kırım Heyeti gerekli açıklamaları yaptı. İmalatçının bu konuda dikkatini çektik” dedi. Bakan Yıldırım, gazeticilerin, “O zamana kadar bu uçaklar uçmayacak mı?” sorusuna ise, “Hayır. Öyle bir şey söz konusu değil. Sadece uyarılar yapıldı. Kaptanların bu konuda bundan böyle dikkat etmeleri istendi. Henüz bu konuda rapor tamamlanmış değil” diye cevap verdi.



Kategori : GÜNCEL