9 dakikada selülite son verin

9 dakikada selülite son verin
Kadınların başbelasıdır selülit... Peki bu beladan nasıl kurtulacağınızı biliyor musunuz... Bu selülit kremi 9 dakikada selüliti yok etme iddiasını taşıyor.Abone ol

Yeni piyasaya sunulan ve sadece internetten satışa sunulan bu krem cilt uzmanlarını birbirine düşürdü.

Kremin üreticisi İngiliz firma, kremi her türlü klinik deneyden geçirdiklerini ve yeni çıkan bu ürünün piyasadaki sıradan selülit kremlerine göre çok daha etkili olduğunu ispat ettiklerini söyledi.

Firma seo company yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre bu krem selülitlerin %47 gibi çok önemli bir kısmını ilk 9 dakika içinde yok ederken; 6 haftalık kullanım sonucunda selülitlerin %70’ini yok ediyor ve selülitli bölgeyi 20 yaşındaki durumuna geri döndürüyor.

Firma yetkilileri,yalnızca internet üzerinden satış yapmalarına rağmen ellerindeki stokların hepsini tükettiklerini ve 100 bin adet ek sipariş aldıklarını belirttiler.

Kremin üretim sürecinde aktif rol oynayan firma doktoru Mark Binette: “Spor yapmak, bol su içmek ve düzenli beslenmek elbette ki selülitleri azaltır;ancak kadınların %85’inin müzdarip olduğu bu selülit belasından kurtulmak çoğu zaman ek destek gerekir. Bizim kremimiz tam da bu desteği sağlıyor.” dedi.

Ancak bu kreme çok da ümit bağlamamak gerektiğini de vurgulayan pek çok cilt uzmanı tek kutusu 68 sterlin’e satılan bu kremin ucuz selülit kremlerinden hiçbir farkı olmadığı konusunda ısrar ediyor. Neredeyse tüm selülit kreminlerinin geçici bir süre için cildin görünümünde iyileşmeye yol açabilceğini belirten karşıt uzmanlar, 9 dakikada adete bir mucize öngören kremin baştan sona saçmalık olduğunu iddia ediyor.

Amerikalı kök hücre uzmanı Prof.Liam Dolan’a göre, bu firma böyle bir krem üretmiş olsaydı bu, firmanın kendi internet sitesinden duyrulan bir haber değil; büyük bilim dergilerinin birinci sayfalarından duyurulan büyük bir haber olurdu. Hatta bu kremin üreticileri Nobel Ödülü’ne layık bulunurdu.



Kategori : SAĞLIK