Yıldızları birbirine düşüren reklam

  • Ana Sayfa
  • Yıldızları birbirine düşüren reklam
Yıldızları birbirine düşüren reklam
Robert de Niro ve Al Pacino, isimlerini izinsiz kullandıkları için kendi filmlerinin dağıtımını yapan firma ile bir saat firmasına dava açtılarAbone ol

İNTERNETHABER

Robert de Niro ve Al Pacino, kendi özelliklerini izinsiz kullanarak reklam yapan bir saat firması ile bir dağıtımcı firmayı dava ettiler.

Dava bugün Manhattan ABD Bölge Mahkemesi'nde başlayacak. İki ustanın california seo beraber oynadıkları film olan Righteous Kill (Orjinal Cinayetler) ile Tutima saatleri arasında bir bağlantıları olmadığını söylediler ve her iki firmayı da mahkemeye verdiler.

Overture Films LLC adlı dağıtım şirketi ve Tutima USA Inc adlı saat firması ise dava karşısında hayrete düştüklerini söylediler.

Dağıtım firması şimdiye kadar ne her iki oyuncudan ne de menejerlerinden hiç bir tepki almadıklarını, üzerinden bu kadar zaman geçen bir reklamın neden şimdi mevzubahis edildiğini anlamadıklarını söylediler. Davayı ciddiye aldıklarını ve tüm hukuk ekiplerinin de bunun için çalıştığını vurguladılar. Tutima Saatleri ise bu konuyla ilgili hiç bir açıklamada bulunmadı.

Yıldız oyuncular ise, Tutima saatlerinin reklamında kendi yüzlerini, seslerini ve benzerlerini kullanan firmanın bunun için kendilerinden izin almadıklarını, anlaşmayı dağıtım şirketi ile yaptıklarını vurguladılar.

Her iki sanatçının avukatları da, "müvekkillerimiz bu güne değin ABD içinde hiç bir reklamda oynamamışlardır" dediler. Sadece Robert De Niro'nun özel ve yardım amaçlı durumlar olduğu için bir kaç sefer kamu spotların da yer aldığı belirtildi.



Kategori : MAGAZİN